Είμαι εργαζόμενη γυναίκα και μαμά τριών παιδιών. Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας.

Είναι λογικό ότι όταν γίνεσαι μητέρα, η πρώτη και μεγαλύτερη προτεραιότητά σου είναι τα παιδιά. Αν εργάζεσαι μάλιστα, ο δικός σου χρόνος εξανεμίζεται! Είναι όμως τόσο σημαντικό να μην ξεχνάς ότι είσαι και γυναίκα. Αρχικά για τη δική σου αυτοπεποίθηση και τελικά για να παραμείνει η σχέση με τον σύζυγό σου πάντα ζωντανή.

Όταν άκουσα για το Mom Makeover ενθουσιάστηκα. «Ολοκληρωμένη αποκατάσταση μετά τον τοκετό» μου είπαν… Δηλαδή; Mπορεί μία γυναίκα πραγματικά σε ένα ραντεβού να συναντήσει όλη την ομάδα των γιατρών που χρειάζεται το σώμα της για να ξαναγίνει όπως ήταν πριν γεννήσει; Πόσο δύσκολη, πόσο χρονοβόρα και πόσο ακριβή μπορεί να είναι μια τέτοια συνολική φροντίδα; Αντί να αναρωτιέμαι, ρώτησα τον πλέον ειδικό. Τον Dr. Νικόλαο Ναούμ, ειδικευμένο στην Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία που είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του Mom Makeover στη χώρα μας.

Δείτε τη συνέντευξη του Dr. Νικόλαου Ναούμ στη Σταματίνα για το επαναστατικό Mom Makeover:

Και το καλύτερο; Μία από εσάς θα έχει την τύχη να κάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Vagitense για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης κόλπου. Το μόνο που έχετε να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή στον σούπερ διαγωνισμό μας είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, μέχρι και τις 10/10:

Κάντε follow τη σελίδα του #youweekly.gr στο Instagram

Πατήστε like στο post του διαγωνισμού στο Instagram

Κάντε follow τη σελίδα του #dr._nicknaooum στο Instagram

Η νικήτρια θα βγει από τα σχόλια του post στο instagram του youweekly στις 11/10.

Επίσης, όσες επιθυμείτε να κερδίσετε μία δωρεάν μία εκτίμηση προδιάθεσης ακράτειας και έλεγχο χαλάρωσης κόλπου, θα πρέπει να στείλετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) στο email contest@dousiscom.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 8835100 (Αθήνα) ή το 2310 244644 (Θεσσαλονίκη) / www.mommakeover.gr.

*Η νικήτρια είναι η @apollwnia!