Και ποιος δεν λατρεύει τις αυγοφέτες; Νομίζω μικροί και μεγάλοι τις τρώμε με… βλέμμα αγάπης!

Έψαξα λοιπόν και βρήκα μια συνταγή που δεν με απογοητεύει ποτέ!

Θα χρειαστείς..

4 αυγά, 1/2 κούπα γάλα με 2% λιπαρά, 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος, 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα, μισό κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα, μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι, μισό κουταλάκι του γλυκού ταμπάσκο, μαύρο πιπέρι, ένα μεγάλο σκόρδο, λάδι για το τηγάνισμα, έξι φέτες ψωμί και αρωματικά.

Δείτε ακόμη: Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…

Πώς να το κάνεις..

1. Ανακάτεψε σε ένα μπολ τα αυγά, το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Πρόσθεσε την παρμεζάνα, τη μουστάρδα, το αλάτι, το ταμπάσκο, λίγο πιπέρι και το σκόρδο ψηλοκομμένο.

2. Ζέστανε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει είσαΙ έτοιμη να βάλεις μέσα τις αυγόφετές σου.

Δείτε ακόμη: Νιώθεις μονίμως αγχωμένη; Τα 10 απλά tips που με χαλαρώνουν πάντα…

3. Στο μεταξύ βούτα για δύο λεπτά τις φέτες του ψωμιού στο μείγμα σου και έπειτα βάλ’τες μέσα στο τηγάνι με το καυτό λάδι. Τηγάνισε για μερικά λεπτά (2 λεπτά από κάθε μεριά) και οι αυγόφετές σου είναι έτοιμες.

4. Στο τέλος, πριν τις σερβίρεις πασπάλισε με λίγη τριμμένη παρμεζάνα και μερικά μυρωδικά.

Έξτρα tip: Αν σου περισσέψουν αυγόφετες μην τις πετάξεις. Βαλ’τες σε ένα σακουλάκι που κλείνει και τοποθέτησέ τες στο ψυγείο. Όταν θέλεις να τις φας βγάλ’τες και ζέστανέ τες κανονικά στο φούρνο.