Το καταλαβαίνω απόλυτα. Είσαι πολυάσχολη. Και ποια δεν είναι; Οι φοιτήτριες, οι εργαζόμενες μητέρες (και όχι μόνο), οι γυναίκες αφεντικά. Μέχρι και η Beyoncé δεν έχει χρόνο για τίποτα, αν και βέβαια ένα λεπτάκι έχει να το αφιερώσει για την περιοποίηση της επιδερμίδας της. Κι αν έχει η Beyoncé ένα λεπτό, τότε έχεις και εσύ!

Και στην τελική, αυτόν τον τόσο λίγο χρόνο θα τον αφιερώσεις στον εαυτό σου, οπότε αξίζει να ασχοληθείς! Ένα λεπτό λοιπόν, αρκεί για να αποκτήσεις μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα! 

 

Η παρακάτω diy μάσκα θα σε βοηθήσει να το κάνεις αυτό. Εξήντα δευτερόλεπτα είναι αρκετά καμιά φορά για να προσφέρεις στο δέρμα σου την φροντίδα που του αξίζει!

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αρετουσάριστη φωτογραφία της που έγινε viral!

Και με την παρακάτω μάσκα που περιέχει μόλις 2 υλικά, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα! Η μάσκα περιλαμβάνει μέλι και ελαιόλαδο, δύο συστατικά σούπερ ενυδατικά και θρεπτικά για την επιδερμίδα τα οποία ακόμη και σε ένα λεπτό, κάνουν θαύματα!

Δοκίμασέ την τώρα!

Δείτε ακόμη: Μάσκα ομορφιάς με μήλο! Ό,τι πρέπει για τις κρύες μέρες!

Για την μάσκα θα χρειαστείς:

2 κ.σ μέλι (βιολογικό κατά προτίμηση)

1 κ.σ ελαιόλαδο

Εκτέλεση: Ανακάτεψε καλά σε ένα μπολ τα υλικά και βάλε το μείγμα στον φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα, μέχρι να λιώσει το μέλι και να πάρει θερμότητα η μάσκα. Άπλωσε με ένα πινέλο σε καθαρό πρόσωπο. Φρόντισε η μάσκα να είναι ζεστή (όχι καυτή!!) όταν την εφαρμόσεις στο πρόσωπο. Άφησε για 1 λεπτό (αν έχεις χρόνο μπορείς να την αφήσεις για 3-4 λεπτάκια παραπάνω). Έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Ολοκλήρωσε εφαρμόζοντας την ενυδατική σου κρέμα.