Μπορεί να φαντάζει όνειρο όμως στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεται είναι να το πάρετε απόφαση: Μπορείτε να κάνετε spa στο σπίτι σας, όπως κάνω κι εγώ όταν έχω χρόνο!

Κλείστε την πόρτα του μπάνιου σας, περιποιηθείτε το σώμα σας από την κορυφή μέχρι τα νύχια και θα νιώσετε άλλος άνθρωπος!

1. Ξεκινήστε δημιουργώντας ένα περιβάλλον spa. Δεν χρειάζεστε πολλά: χαμηλώστε το φως, ανάψτε κεριά με την αγαπημένη σας ευωδιά ή μια κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια, και αφήστε την χαλαρωτική ευωδιά τους να πλημμυρίσει το χώρο και τις αισθήσεις σας.

Δείτε ακόμη: Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…

2. Χτενίστε τα μαλλιά σας για να απομακρύνετε τα κατάλοιπα του styling και να τα ξεμπλέξετε και απλώστε σε όλο το μήκος τους ένα περιποιητικό έλαιο, το οποίο θα δράσει σαν εντατική θεραπεία επανόρθωσης και λάμψης. Φορέστε ένα πλαστικό σκουφάκι ή τυλίξτε τα με μια ζεστή πετσέτα, γιατί η θερμότητα “ανοίγει” τα λέπια της τρίχας και

3. Στο μεταξύ, περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας. Ξεκινήστε κάνοντας απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα για να διώξετε τα νεκρά κύτταρα. Στεγνώστε ταμποναριστά το πρόσωπό σας και απλώστε μια μάσκα για εντατική ενυδάτωση και θρέψη.

Δείτε ακόμη: Μάσκα ομορφιάς με μήλο! Ό,τι πρέπει για τις κρύες μέρες!

4. Γεμίστε τη μπανιέρα σας με ζεστό (όχι καυτό) νερό, ρίξτε κάμποσες σταγόνες από το αγαπημένο σας Baby Oil και βυθιστείτε. Κλείστε τα μάτια, διώξτε μακριά κάθε σκέψη που σας αγχώνει και αφήστε τα ευεργετικά συστατικά του Baby Oil να περιποιηθούν το δέρμα σας, να το αγκαλιάσουν με τρυφερότητα, να μαλακώσουν τις ταλαιπωρημένες περιοχές και να ενυδατώσουν.

5. Όταν νιώσετε έτοιμη, βγείτε από το νερό και λουστείτε με το σαμπουάν σας. Το λαδάκι που χρησιμοποιήσατε ως θεραπεία θα έχει κάνει τόσο εντατική δουλειά, που το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα χρειαστείτε καν να βάλετε conditioner ή να κάνετε μάσκα. Τελευταίο βήμα της ιεροτελεστίας: Αφού βγείτε από το μπάνιο, σκουπίστε το σώμα σας ταμποναριστά, και καθώς είναι νωπή η επιδερμίδα απλώστε το αγαπημένο σας Baby Oil, που “σφραγίζει” 10 φορές περισσότερη ενυδάτωση.