Το «Happy Day» θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει διάθεση αλλαγών!

Η ίδια μίλησε για το τι θα αλλάξει στην εκπομπή, αλλά και για την Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία φέτος δεν θα είναι μαζί με την Σταματίνα!

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η αγαπημένη μου σπιτική μάσκα προσώπου για πλήρη ενυδάτωση!

Στην εκπομπή θα υπάρξουν αλλαγές;

«Είμαστε υπέρμαχοι του γνωστού ρητού «την επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις». Είμαστε αγαπημένοι. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει τρωτό σημείο στην εκπομπή, είτε στο περιεχόμενο είτε στη σύνθεση της ομάδας, για να το αλλάξουμε. Η Φλορίντα όμως, έχει γεννήσει την κορούλα της και θέλει να αφοσιωθεί τον πρώτο καιρό στο παιδάκι της. Έρχεται ένα νέο κορίτσι, η Μαρία Αντωνά, dj, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, από το Mad TV. Ένα κορίτσι που είχα γνωρίσει σε ένα σεμινάριο στη Σχολή Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1-1 όπου δίδασκα. Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ότι ενώ είναι πολύ όμορφη, είναι και πολύ έξυπνη. Επίσης, ανανεώνουμε το πλατό μας. Το μεγαλώνουμε, το αλλάζουμε»

Δείτε ακόμη: Η δίαιτα που με σώζει πάντα την τελευταία στιγμή!

Επιθυμητοί καλεσμένοι;

«Θέλω για καλεσμένους ανθρώπους που θα μας περάσουν αισιόδοξα μηνύματα, γιατί νομίζω ότι τα έχουμε μεγάλη ανάγκη. Θα ήθελα κάποιους από τους πρωταθλητές μας στο στίβο. Μας έκαναν πολύ υπερήφανους, σε ένα δύσκολο καλοκαίρι» είπε στον Τηλεθεατή.