ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πρεμιέρα την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου για το Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που ανοίγει δυναμικά τη σεζόν.

Η ψυχαγωγική εκπομπή επιστρέφει σε νέα ώρα, ενώ όπως διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του Alpha, το νέο μέλος της παρέας θα είναι η Μαρία Αντωνά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Alpha:

Από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 07:45 – 10:30, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανοίγει το «σπίτι» της και μας υποδέχεται με την πιο χαρούμενη διάθεση και το πιο φωτεινό χρώμα στο ξεκίνημα της ημέρας.

Δείτε ακόμη: Το απόλυτο τρικ ομορφιάς για τις μέρες που δεν είμαστε ξεκούραστες!

Μαζί της, η παρέα που ξέρει να ανταλλάζει νέα, ατάκες και χαμόγελα: Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, Κώστας Φραγκολιάς, Χρήστος Βαρθαλίτης, Μαρία Αντωνά και Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Η καινούρια μέρα φέρνει και νέα γεγονότα. Ο Δήμος Βερύκιος με τον Σπύρο Λάμπρου, από τις 9:00 έως τις 9:30, μέσα από τη σύνδεση με τον Alpha 989, φροντίζουν για την ενημέρωσή μας, μακριά από fake news, στον πυρήνα της είδησης.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το trend της σεζόν! Πως θα αντιγράψεις το στυλ της!

Οι πιο αναγνωρισμένοι επαγγελματίες απ’ όλους τους χώρους ολοκληρώνουν την επιτυχημένη συνταγή τού «Happy Day στον Alpha», καλύπτοντας κάθε γευστική, αισθητική και χρηστική ανάγκη μας: o Chef Ζαν Λουί Καψαλάς, οι Fashion Bloggers Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη, η Beauty Editor Σουζάνα Κεγγίτση, η Αισθητικός Δήμητρα Γουλά και o επιστημονικός συνεργάτης, Καρδιολόγος – Καθηγητής του YALE University Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Αρχισυνταξία: Μαίρη Παλιαλέξη