Με ένα peeling και μια μάσκα ομορφιάς θα έχεις λαμπερή επιδερμίδα,και λάμψη που δεν θα περνά απαρατήρητη!

Φτιάξτο μόνη σου, με απλά υλικά, που δεν θα σου κοστίσουν τίποτα! Διαβάστε παρακάτω…

Και επειδή το γοργόν και χάριν έχει, είναι ώρα να αποκαλύψουμε τα υλικά που θα χρειαστούμε για μία άκρως λαμπερή επιδερμίδα. Και αφού το peeling συνοδεύεται από μία μάσκα, για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, η συνταγή είναι ολοκληρωμένη.

Φυσικό peeling

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα παιχνίδια με τις κόρες της στην θάλασσα!

Υλικά που χρειαζόμαστε:

1) Μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

2) Χυμό από μισό λεμόνι

3) 4 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη. Εάν το μίγμα μας δεν γίνει παχύρευστο, μπορούμε να προσθέσουμε ακόμη μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπο μας. Τρίβουμε, μέχρι οι κόκκοι της ζάχαρης να λιώσουν. Να επισημάνουμε πως το πιο πάνω peeling μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα σημεία του σώματος, και είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τις σκληρές περιοχές, όπως φτέρνες ή αγκώνες. Τέλος, μπορούμε να το χρησιμοποιούμε άφοβα, όσες φορές την εβδομάδα επιθυμούμε.

Δείτε ακόμη: 5+1 εύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να κάνετε σπα στο σπίτι σας!

Μάσκα ομορφιάς

Υλικά που χρειαζόμαστε:

1) Μισή μπανάνα

2) ¼ της ντομάτας ξεφλουδισμένη

Τοποθετούμε τα υλικά σε blender και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν. Απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπο μας και περιμένουμε 15 λεπτά. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι από τα ιδανικότερα υλικά που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, καθώς βοηθάνε στην ενυδάτωση, λόγω των πλούσιων βιταμινών τους.