Αγαπημένες μου, εάν γίνατε πρόσφατα μανούλες, σας έχω ευχάριστα νέα! Θα δώσω την ευκαιρία σε τρεις από εσάς να κερδίσετε από ένα υπέροχο δώρο από τη Philips Avent. Εμένα πάντως μου έλυσαν τα χέρια τώρα με τον μικρό μου και έχω να σας εξομολογηθώ κάτι: Θα τα πάρω μαζί μου και στις διακοπές μου, αφού πλέον δεν φαντάζομαι τη ζωή μου χωρίς αυτά!

Η διαδικασία είναι απλή, Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και ίσως πάρετε στο σπίτι έναν από τους τρεις «σωματοφύλακες» από τη Philips Avent. Δείτε αναλυτικά παρακάτω…

Για να κερδίσεις αυτό το μοναδικό δώρο δεν έχεις παρά να κάνεις like και comment ή share του άρθρου του διαγωνισμού και να στείλεις email στο [email protected] με τίτλο “Αvent” γράφοντας τα πλήρη στοιχεία σου (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), μέχρι και τις 16/07.

Ξεκινάω με τον ηλεκτρικό αποστειρωτή ατμού της Philips Avent 4 σε 1, όπου τοποθετώ όλα τα είδη των μπιμπερό με πλατύ ή στενό στόμιο, αλλά και όλα τα θήλαστρα και τα σκεύη.

Σκοτώνει το 99,9% των μικροβίων και αποστειρώνει τα μπιμπερό μου σε μόλις 6 λεπτά, ενώ χάρη στην εξελιγμένη του οθόνη βλέπω τη διαδικασία της αποστείρωσης αλλά και πότε κρυώνουν τα μπιμπερό! Και το καλύτερο; Τα διατηρεί αποστειρωμένα για 24 ώρες αν δεν ανοίξω το καπάκι, ενώ χάρη στο όμορφο και λειτουργικό του design δεν πιάνει χώρο στην κουζίνα!

Όταν θέλω να ζεστάνω το γαλατάκι του μωρού χωρίς να φοβάμαι μην το κάψω εμπιστεύομαι τον θερμαντήρα της Philips Avent που διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες του μητρικού γάλακτος χάρη στην τεχνολογία ήπιας θέρμανσης. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας παρακολουθεί κι ελέγχει τη θερμοκρασία του γάλακτος οπότε κι εγώ αισθάνομαι ασφαλής. Θα το έχω για πολλούς μήνες ακόμη, αφού με αυτό θα ζεσταίνω σε λίγους μήνες και τη βρεφική τροφή του μωρού.

 

Για το τέλος άφησα το καλύτερο: Το μπιμπερό Νatural της Philips Avent που κάνει το τάισμα του μικρού μου πιο άνετο και ευχάριστο. Υπάρχει σε διάφορα μεγέθη, ενώ χάρη στην πρωτοποριακή διπλή βαλβίδα, ο αέρας διοχετεύεται στο μπουκάλι και όχι στην κοιλιά του μπέμπη, οπότε έτσι έχω έναν καλό σύμμαχο κατά των κολικών. Η φαρδιά θηλή με διευκολύνει πολύ, ενώ το εργονομικό του σχήμα προσφέρει μέγιστη άνεση ακόμα και για τα μικροσκοπικά χεράκια του.

Τι περιμένετε λοιπόν; Δηλώστε τη δική σας συμμετοχή… τώρα!

Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό “Αvent” συναινείτε και αποδέχεστε την επεξεργασία από την εταιρεία DOUSISCOM των παρακάτω γνωστοποιούμενων από εσάς προσωπικών δεδομένων σας, την ακρίβεια των οποίων βεβαιώνετε. Η επεξεργασία στην οποία συναινείτε είναι αναγκαία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής σας στο διαγωνισμό, τη διεξαγωγή αυτού και την ανάδειξη του νικητή, όπως επίσης και για σκοπούς στατιστικούς, έρευνας καταναλωτικών συνηθειών και αποστολής ενημερωτικού – διαφημιστικού υλικού (newsletter).Συναφώς, συναινείτε και αποδέχεσθε  τη γνωστοποίηση των παραπάνω προσωπικών δεδομένων σας σε περίπτωση ανάδειξής σας ως νικητού, στον πελάτη “Philips” για λογαριασμό του οποίου διενεργείται ο διαγωνισμός, για λόγους  πιστοποίησης της ακριβούς διεξαγωγής αυτού και της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων προς τους νικητές.
Τέλος, δηλώνετε ότι συναινείτε κι αποδέχεσθε τη γνωστοποίηση του ονόματός σας ως νικητού  στην ιστοσελίδα “youweekly.gr”, ιδιοκτησίας της  DOUSISCOM, και στα social media αυτής, με ανάρτηση σχετικού  άρθρου.

Τα προσωπικά δεδομένα σας θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 12 μηνών από την αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, εκτός εάν υπάρξει έγγραφη ανάκληση της συναίνεσής σας με αποστολή e-mail στη διεύθυνση [email protected]

Η εταιρεία εφαρμόζει πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμμορφούμενη με τον Κανονισμό 679/2016 (ΕΕ).

*Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, στο email που θα αποστείλετε για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να αναγράφεται ότι: AΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.