Το παγωτό είναι το αγαπημένο γλυκό του καλοκαιριού και το απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι. Για αυτό και εγώ σήμερα θα σου δείξω μια πολύ εύκολη συνταγή για παγωτό sandwich. Η συνταγή έχει λίγα υλικά και απαιτεί μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο σου για να την φτιάξεις.

Πάμε να δούμε τι υλικά θα χρειαστείς και πως θα φτιάξεις παγωτάκι για να κερνάς φίλους και συγγενείς όταν έρχονται για καφέ. Διαβάστε παρακάτω…

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

2 πακέτα πτι-μπερ
1 μόρφατ
1 ζαχαρούχο γάλα
1/2 εβαπορέ γάλα
1 βανίλια

Μια αγκαλιά γεμάτη αθωότητα, ευτυχία και ανιδιοτελή αγάπη! #newbaby #motherofthree #inlove #ourprince

Εκτέλεση:

Βήμα 1:

Σε ένα μπολ ρίξε το μόρφατ, το ζαχαρούχο, το εβαπορέ και τη βανίλια και ανακάτεψε τα όλα μαζί καλά. Για να χτυπηθεί καλά το μείγμα θα χρειαστείς περίπου ένα καλό 5λεπτο, μιας και το μόρφατ και το ζαχαρούχο είναι σχετικά πηχτά. Προσωπικά ρίχνω σταδιακά το ζαχαρούχο γιατί μου φαίνεται ότι ανακατεύεται καλύτερα το μείγμα.

Tip: Αν βρεις και εκχύλισμα βανίλιας ακόμα καλύτερα, θα δώσει ένταση στην γεύση!

Βήμα 2:

Σε ένα ταψί ή τάπερ ξεκίνα να στρώνεις τα πτι-μπερ. Αφού καλύψεις τον πάτο ρίξε από πάνω όλο το μείγμα. Άπλωσε το καλύψει καλά όλα τα σημεία και έπειτα ξαναστρώσε πτι-μπερ μέχρι να καλυφθεί το μείγμα.

Βάλε το στην κατάψυξη και άφησε το να παγώσει. Όταν είναι έτοιμο κόψε το στα σημεία που τελειώνουν τα μπισκότα και το sandwich σου είναι έτοιμο!

Bonus Tips:

Για σένα που σου αρέσει να πειραματίζεσαι και να συνδυάζεις τις γεύσεις, μπορείς να προσθέσεις στο μείγμα oreo μπισκότα σε κομματάκια ή smarties ή γενικά ότι σου γλυκό σου ταιριάζει. Επίσης μπορείς να προσθέσεις σιρόπι καραμέλας, σοκολάτας, φράουλας ή και κεράσι.