Αγαπημένες μου, όπως όλες οι μανούλες, έτσι κι εγώ θέλω να έχω ένα καθαρό σπίτι για να το χαίρομαι με την οικογένειά μου – πόσo μάλλον τώρα που σε λίγες μέρες θα κρατάω στη αγκαλιά τον νεογέννητο γιο μου. Είναι σημαντικό για μένα οι επιφάνειες που ακουμπούν τα μικρά μου κορίτσια στην κουζίνα, στο σαλόνι ή στο WC να είναι καθαρές.

Μερικές φορές βλέπω τη Μαίρη και τη Νάγια να έρχονται από το σχολείο με τα λερωμένα παπούτσια τους μεταφέροντας καθημερινά μικρόβια και βακτήρια παντού στο δωμάτιο και ανησυχώ. Για να σπάσω, λοιπόν, όλη αυτή την αλυσίδα των μικροβίων, χρησιμοποιώ τα προϊόντα Κlinex που καθαρίζουν και απολυμαίνουν με μία κίνηση. Η Χλωρίνη Klinex στο νέο μπουκάλι με άρωμα Λεβάντα γίνεται απαραίτητος σύμμαχός μου για καθαρό σπίτι. Το ίδιο και τα νέα Καθαριστικά Πατώματος αλλά και το Klinex Καθαριστικό Πατώματος Λεβάντα 1lt, που δεν έχουν χλώριο και είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση σε μεγάλες και μικρές επιφάνειες. Χάρη στη σύνθεση τους, καθαρίζουν και απολυμαίνουν από βακτήρια, αφαιρώντας αιτίες αλλεργιών κι αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί. Είναι φιλικά για κάθε είδους επιφάνεια που πλένεται και ιδανικά για καθημερινή χρήση.

Όλοι άλλωστε ξέρουμε πόσο βοηθάει ένα καθαρό σπίτι την ευημερία της οικογένειας και πως η Klinex είναι ένα αγαπημένο brand που μας προστατεύει εδώ και χρόνια με τον καλύτερο τρόπο!

 

Προηγούμενο άρθροΗ εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…
Επόμενο άρθροΤέλος οι πολλές βόλτες! Μας της έκοψε ο γιατρός! Η τελική ευθεία…