Κορίτσια μου… όπως ξέρετε έχω μπει ήδη στο μήνα μου και είμαι πανέτοιμη και πανευτυχής, που θα γίνω ξανά μαμά για 3η φορά!

Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, η πρώτη μου ανησυχία, ως μέλλουσα μητέρα, είναι να πάνε όλα καλά με την εγκυμοσύνη για να κρατήσω στα χέρια μου ένα υγιές μωρό. Διαβάστε παρακάτω…

Πέρα όμως από αυτό,  όλους αυτούς τους μήνες, φροντίζω να είμαι κατάλληλα και σωστά προετοιμασμένη για να αντιμετωπίζω αποτελεσματικά και με φυσικό τρόπο θέματα γυναικολογικά, δερματολογικά αλλά και προσωπικής υγιεινής προσφέροντας στο σώμα μου τη φροντίδα που του αξίζει.Σύμμαχό μου σε αυτό βρήκα τα θεραπευτικά και γυναικολογικά προϊόντα Benostan, που θα τα βρεις αποκλειστικά στα φαρμακεία, τα οποία στις μοναδικές τους συνθέσεις συνδυάζουν τις ευεργετικές ιδιότητες της ελιάς και των βοτάνων της ελληνικής φύσης.

Για τις αντιαισθητικές ραγάδες που μέρα με την ημέρα βαθαίνουν χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, μετά το μπάνιο μου σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, την κρέμα Prenatale που και τις μειώνει αλλά και βοηθά προληπτικά στην εμφάνιση νέων αυξάνοντας την ελαστικότητα στο δέρμα μου.

Σε ό,τι αφορά την έλειψη σφριγηλότητας στο μπούστο μου το Tonic Bust είναι η ιδανική επιλογή για να το ενισχύσει προσφέροντας σύσφιξη και ελαστικότητα, ενώ για τυχόν ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή το καθαριστικό τζελ Intimate Chamomile με απαλά αντισηπτικά συστατικά από εκχύλισμα χαμομηλιού και φύλλων ελιάς, χαρίζει άμεσα  καθαριότητα, φρεσκάδα και προστασία χωρίς να δημιουργεί ίχνος ερεθισμού!
Με τη φροντίδα των προϊόντων Benostan αντιμετωπίζω όμως και τα βαριά και κουρασμένα από την εγκυμοσύνη πόδια με τη βοήθεια του Venotonic, ενός γαλακτώματος το οποίο βελτιώνει την κυκλοφορία στα άκρα και μειώνει το πρήξιμο προσφέροντας ανακούφιση.

Επίσης, για να απολαμβάνω μερικές στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας εφαρμόζω λίγες μόνο σταγόνες από το λάδι σώματος Relaxing Massage Oil, που λύνει τους μύες και καταπραϋνει το σώμα μου από τους πόνους στη μέση. Όσο για το δυσάρεστο πρόβλημα των αιμορροίδων η φυτική κρέμα Procto Cream είναι η ασφαλής λύση που τις αντιμετωπίζει, ενώ ακόμη ανακουφίζει και προστατεύει την ερεθισμένη περιοχή χωρίς επιβαρυντικά ή απαγορευτικά για την εγκυμοσύνη συστατικά.Σημείωσε ότι εκτός από την κρέμα στη σειρά θα βρεις ακόμη ένα τζελ και ένα σπρέι για ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη εφαρμογή! Έτσι, προστατευμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια μετρώ αντίστροφα και από μέρα σε μέρα περιμένω να κρατήσω στην αγκαλιά μου το μωράκι μου!

Α… και δεν σου έχω πει ακόμη το καλύτερο…η σειρά Benostan διαθέτει και μια ολοκληρωμένη σειρά παιδικής φροντίδας με μοναδικά προϊόντα που φροντίζουν και σέβονται το δερματάκι του μικρού σας θησαυρού. Αξίζει να τη δοκιμάσετε!