Φίλες μου, πολλές είναι οι φορές που με ρωτάτε τι τρώω καθημερινά!

Αποφάσισα να μοιραστώ λοιπόν μαζί σας μέσα από το You&Me, τη νέα μου ανακάλυψη που έχει μπει για τα καλά στην ζωή μου! Διαβάστε παρακάτω… 

Είναι η νέα σειρά ψωμιών από τον Καραμολέγκο! Ψωμί: Ζέας, 100% Ολικής Άλεσης, Οκτάσπορο. Προσωπικά μου αρέσει πολύ να τρώω ψωμάκι με το φαγητό μου ή και σαν ελαφρύ σνακ όταν δεν έχω χρόνο για ένα πλήρες γεύμα. Τα παιδιά επίσης πρέπει να τρώνε ψωμί, γιατί όπως λένε και οι γιαγιάδες μας το ψωμί μεγάλωσε γενιές και γενιές! Εκεί λοιπόν που έκανα βόλτα στο super market, ανακάλυψα τη νέα σειρά ψωμιών από τον Καραμολέγκο. Μου έκανε αίσθηση η γκάμα της, που είναι από τις μεγαλύτερες που υπάρχουν εκεί έξω! Συνδυάζει γεύση αλλά και υψηλή θρεπτική αξία, ενώ τα προϊόντα της ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους! 

Αυτή τη περίοδο που είμαι έγκυος ξεκινάω τη μέρα μου με ένα χυμό πορτοκάλι και απολαμβάνω το ψωμί Ζέας (με 100% άλευρα Ζέας), το οποίο μου το πρότειναν και ειδικοί σε θέματα διατροφής. Γιατί Ψωμί με άλευρα Ζέας; Για την υψηλή διατροφική αξία που διαθέτει το συγκεκριμένο ψωμί αφού τα άλευρα Ζέας αλέθονται σε πετρόμυλο, για τα αρώματά του και φυσικά για την πλούσια γεύση του.

Έχει φτιαχτεί από σπόρους υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, των οποίων η καλλιέργεια αναβίωσε μετά από χρόνια στο Αγρόκτημα Αντωνόπουλου και γίνεται αυστηρά χωρίς λιπάσματα.

Πολλές φορές. τώρα που έχω λιγούρες, αλείφω στο ψωμί Ζέας ταχίνι και έχω ένα power δίδυμο που με γεμίζει ενέργεια και μου δίνει την ψευδαίσθηση του γλυκού! Το ελαφρύ αυτό πρωινό με κρατάει ώρες χορτάτη και έτσι δεν τσιμπολογάω άσκοπα από εδώ και από εκεί αμαρτωλές… τροφές που θα μου κοστίσουν αργότερα! Και δεν εννοώ μόνο θερμιδικά αλλά και υγιεινά!

Ως ενδιάμεσο γεύμα  προτιμώ δύο φέτες ψωμί Ζέας με γαλοπούλα και τυρί καθώς το συνοδεύω με φρέσκια σαλάτα!  Γνωρίζοντας από κοντά όλη την γκάμα των ψωμιών, έχω επιλέξει το κολατσιό των κοριτσιών στο σχολείο να είναι με Οκτάσπορο ψωμί Καραμολέγκος. Τους προσφέρει μία ανεπανάληπτη γεύση που κρύβει 8 διαφορετικά είδη σπόρων: βρώμη, σίκαλη, κριθάρι, σιτάρι, λιναρόσπορος, δίκκοκο σιτάρι, ηλιόσπορος, και κεχρί. Είναι μία πηγή βιταμινών και ιχνοστοιχείων που την καταναλώνουν με πολύ  μεγάλη ευχαρίστηση. Πρέπει όμως να σας αναφέρω και το Ψωμί σε Φέτες 100% Ολικής Άλεσης.Είναι ένα ψωμί που από τον περίγυρό μου ακούω ότι καταναλώνετε αδρά κυρίως για τους διατροφικούς θησαυρούς του που προέρχονται από τα τρία μέρη του καρπού, τον εξωτερικό φλοιό, το φύτρο και το ενδοσπέρμιο.Το καταναλώνουν πολλές φίλες μου που κυρίως κάνουν διατροφή καθώς πολλές οικογένειες που ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής.

Όποιο από τα τρία είδη διαλέξετε πιστεύω ότι θα μείνετε πολύ ευχαριστημένες και θα είναι θέμα συζήτησης με τις φίλες σας! Όσες ασχολείστε με τον υγιεινό τρόπο ζωής θα αποκτήσετε μία συνήθεια που θα σας γεμίζει υγεία, ενέργεια και χαμόγελο!

Ανακαλύψτε τη νέα σειρά εδώ.