Αναρωτιέσαι γιατί το χρώμα των μαλλιών σου δεν παραμένει ίδιο με την μέρα που βγαίνεις από το κομμωτήριο;

Όπως γνωρίζετε υπάρχουν πολλοί παράγοντες που το επηρεάζουν αυτό, όμως εγώ σας έχω την λύση  ώστε να διατηρηθούν λαμπερά λίγο περισσότερο. Διαβάστε παρακάτω…

1. Μην τα πλένεις τόσο συχνά.

Όταν λούζεσαι υπερβολικά συχνά, αναγκαστικά η βαφή των μαλλιών σου φεύγει κάνοντάς τα πιο θαμπά. Προσπάθησε να λούζεσαι μέρα παρά μέρα ή ακόμη καλύτερα άφηνε 2 μέρες πριν λουστείς. Έτσι τα μαλλιά σου θα λαδώνουν λιγότερο.

2. Ενυδάτωνε τα συχνά.

Μια καλή μάσκα όπως και ένα conditioner, μπορούν να κρατήσουν τα μαλλιά σου ενυδατωμένα και λαμπερά για πολύ περισσότερο διάστημα. Εφάρμοζε την μάσκα μια φορά την εβδομάδα, ενώ τα conditioner κάθε φορά που λούζεσαι.

3. Χρησιμοποίησε κάποιο σπρέι λάμψης.

Κάποιο ειδικό σπρέι λάμψης, είναι ικανό να δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση στα μαλλιά αναδεικνύοντας το χρώμα τους στο έπακρο.

4. Έχει σημασία το πως χρησιμοποιείς το νερό του ντουζ.

Όταν λούζεσαι προσπάθησε να μην κάθεσαι κάθετα κάτω από το τηλέφωνο του ντουζ. Επίσης είναι καλό να πλένεσαι με χλιαρό προς ζεστό νερό, οπωσδήποτε όχι με καυτό. Μια πολύ καλή ιδέα, είναι να προσθέσεις κάποιο ειδικό φίλτρο στο ντουζ σου που θα απομονώνει στοιχεία όπως το αλάτι και τον σίδηρο, που είναι υπεύθυνα για το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών μας.

5. Προστάτεψε τα από το χλώριο της πισίνας.

Εάν είσαι χειμερινή κολυμβήτρια, η απλώς κάνεις μπάνιο σε πισίνα, είναι καλό να απλώνεις προηγουμένως στα στεγνά μαλλιά σου λίγο baby oil προκειμένου να προστατευτούν. Στην συνέχεια μόλις βγεις από την πισίνα, ξέπλυνε τα με άφθονο νερό.

Προηγούμενο άρθροΗ εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…
Επόμενο άρθροΞηρά μαλλιά που φριζάρουν συνεχώς; Φυσικές συνταγές που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι!