Η χαλάρωση στα μπράτσα μας αποτελεί σίγουρα τον πονοκέφαλο κάθε γυναίκας!

Έρχεται καλοκαιράκι και η εμφάνιση τους σε κοινή θέα είναι πολύ κοντά! Διαβάστε παρακάτω…

Παρακάτω θα σας δείξω απλές ασκήσεις για να τονώσετε τα χέρια και να μειώσετε την χαλάρωση στα μπράτσα σας! Πέντε λεπτά την ημέρα αρκούν!

  • Σταθείτε όρθιες κρατώντας δύο βαράκια στα χέρια και λυγίστε ελαφρώς τα γόνατα. Σκύψτε προς τα εμπρός σπρώχνοντας προς τα πίσω τους γοφούς και αφήνοντας τα χέρια να πέσουν προς το έδαφος. Με μία κίνηση εκτείνετε τα χέρια προσέχοντας να είναι στην ίδια ευθεία με τους ώμους. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση και επαναλάβετε.

  • Σταθείτε όρθιες με τα πόδια ανοιχτά στο άνοιγμα της λεκάνης. Κρατήστε ένα βαράκι σε κάθε χέρι, στο ύψος του στήθους, με τους αγκώνες λυγισμένους και τις παλάμες να κοιτάζουν η μία την άλλη. Τεντώστε το αριστερό σας χέρι διαγώνια δεξιά, στην ίδια ευθεία με το δεξιό σας ώμο. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση και επαναλάβετε με το άλλο χέρι.

 

  • Ξαπλώστε ανάσκελα σε έναν πάγκο παίρνοντας από ένα βαράκι σε κάθε χέρι. Κρατήστε τα χέρια τεντωμένα πάνω από το κεφάλι προσέχοντας οι παλάμες να κοιτάζουν η μία την άλλη. Χωρίς να κινήσετε τα μπράτσα, λυγίστε τους αγκώνες μέχρι οι καρποί σας να φτάσουν στο πλάι του κεφαλιού. Επιστρέψτε αργά στην αρχική σας θέση.