Μπορεί να μην έχεις περιττά κιλά αλλά να έχεις μαγουλάκια.

Αν θέλεις να αποκτήσεις λεπτό πρόσωπο, τότε καλό είναι να κάνεις κάποιες αλλαγές στη διατροφή σου και στη γυμναστική που έχεις επιλέξει για να δεις άμεσα αποτελέσματα! Διαβάστε παρακάτω…

1.Ζάχαρη και αλάτι: Καλά κατάλαβες, η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης ή αλατιού μπορεί να σε φουσκώσει και… στα μάγουλα για αυτό καλό είναι να τα μειώσεις ή και να τα αποκλείσεις εντελώς από την διατροφή σου. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι θα δεις αμέσως διαφορά!

2.Cardio ασκήσεις για να κάψεις λίπος σε όλο το σώμα σου αλλά και τα μάγουλα. Καλό είναι να κάνεις cardio για μία ώρα την ημέρα, 5 φορές την εβδομάδα για να δεις διαφορά αμέσως. Διαφορετικά μπορείς να κάνεις interval ασκήσεις, δηλαδή γυμναστική με εναλλαγές στην ένταση, για να καις περισσότερες θερμίδες!

3.Ειδική διατροφή που δεν περιλαμβάνει καθόλου επεξεργασμένες τροφές, αλλά γεύματα που ενισχύουν τον μεταβολισμό. Προσπάθησε να τρως με μέτρο, να μην καταναλώνεις περισσότερη ποσότητα από όση χρειάζεσαι και να συνδυάζεις πρωτεΐνη με φυτικές ίνες σε κάθε γεύμα!

4.Να πίνεις πολύ νερό. Δεν θα σε βοηθήσει μόνο να χάσεις κιλά αλλά και να απαλλαχθείς από τα γλυκά μαγουλάκια σου.

5.Να κοιμάσαι αρκετά: Όταν κοιμάσαι νωρίς και αρκετές ώρες τότε το ανοσοποιητικό σου είναι δυνατό και οι ορμόνες σου σε ισορροπία. Έτσι μπορείς να ελέγξεις την όρεξή σου αλλά και τον μεταβολισμό σου!