Πολλές γυναίκες ονειρεύονται να αποκτήσουν πιο σαρκώδη και πιο αισθησιακά χείλη.

Η χειρουργική επέμβαση δεν είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, καθώς μπορεί να έχει πολλές δυσάρεστες συνέπειες ή και να μην οδηγήσει σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Διαβάστε παρακάτω…

Ανακαλύψτε παρακάτω πώς μπορείτε να κάνετε τα χείλη σας πιο σαρκώδη με φυσικό τρόπο. Θα εκπλαγείτε από το πόσο πιο γεμάτα και πιο αισθησιακά χείλη θα αποκτήσετε.

Απολέπιση χειλιών
Βουρτσίστε τα χείλη σας με μια μαλακή βούρτσα. Έπειτα ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα και ένα κουταλάκι του γλυκού βαζελίνη ή μέλι με βαζελίνη. Απλώστε το μείγμα στα χείλη σας και περιμένετε 5-7 λεπτά. Τα χείλη σας θα πρέπει να έχουν αρχίσει να τσούζουν. Ξεπλύνετε.

Κάντε ασκήσεις

Σφυρίξτε: Οι γυναίκες και οι άνδρες που παίζουν πνευστά μουσικά όργανα έχουν μεγαλύτερα χείλη, επειδή χρησιμοποιούν τακτικά τους μύες των χειλιών τους. Ο εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε τα ίδια αποτελέσματα είναι να επιλέξετε μία από τις αγαπημένες σας μελωδίες και να τη σφυρίζετε για 3 έως 5 λεπτά κάθε μέρα.

Φιλιά και χαμόγελα: Κάντε ένα μεγάλο χαμόγελο και κρατήστε το για 5”. Έπειτα κάντε σαν να δίνετε ένα φιλί και μείνετε εκεί για άλλα 5”. Επαναλάβετε για 20 φορές.

Διατάσεις: Κρατήστε τα χείλη σας ενωμένα και με τα δάχτυλά σας τεντώστε τα δεξιά και αριστερά, μένοντας στην κάθε θέση για 5”. Επαναλάβετε 15 φορές.

Μολύβι χειλιών
Παρατηρήστε στον καθρέφτη πού είναι η φυσική γραμμή των χειλιών σας. Τοποθετήστε το μολύβι ακριβώς πάνω από αυτή τη γραμμή, ξεκινώντας από πάνω και φτάνοντας περιμετρικά μέχρι το κάτω χείλος. Βάψτε με lip gloss ή κραγιόν τα χείλη σας στο ίδιο χρώμα με το μολύβι.

Αποφύγετε τα σκούρα κραγιόν
Τα σκουρόχρωμα κραγιόν και lip glosses κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται μικρότερα. Χρησιμοποιήστε πιο ανοιχτά χρώματα.

Κονσίλερ και λευκό μολύβι
Πριν βάψετε τα χείλη σας χρησιμοποιήστε ένα λευκό μολύβι ή μια στρώση κονσίλερ, ένα ή δύο τόνους πιο ανοιχτό από το δέρμα σας.

Καυτερή πιπεριά VS ειδικά προϊόντα
Υπάρχουν ειδικά προϊόντα που ονομάζονται Lip Plumpers ή Lip Venoms, τα οποία ερεθίζουν το δέρμα με αποτέλεσμα να αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος. Έτσι δημιουργείται ένα προσωρινό οίδημα, το οποίο προκαλεί το πρήξιμο. Ωστόσο αυτά τα προϊόντα είναι αμφίβολης ποιότητας. Αν αντέχετε το καυτερό, προσθέστε αντ’ αυτού λίγο τσίλι σε βαζελίνη και απλώστε στα χείλη σας.

Προηγούμενο άρθρο“Σκι δεν κάναμε… αλλά απολαύσαμε τον ήλιο στο βουνό!”
Επόμενο άρθροΜε ρωτάτε και την μοιράζομαι μαζί σας! Αυτή είναι η διατροφή που ακολουθώ στην εγκυμοσύνη μου!