Όλοι οι γονείς νιώθουν ανασφάλεια και αγωνία για όσα συμβαίνουν πίσω από την πόρτα που τους χωρίζει με τα παιδικά δωμάτια.

Έτσι κι εγώ. Ακόμα και τώρα που οι κόρες μου έχουν μεγαλώσει νιώθω καλύτερα όταν ανά πάσα στιγμή μπορώ να δω όλα όσα συμβαίνουν στο δωμάτιό τους. Τώρα πια, κοιμάμαι ήσυχη. Διαβάστε παρακάτω…Το βρεφικό μόνιτορ SCD620/52 μου εξασφαλίζει μια ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση ανά πάσα στιγμή, χάρη στην προσαρμόσιμη τεχνολογία FHSS. Έχει έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης LCD 2,7 ιντσών με δυνατότητα καθαρής νυχτερινής όρασης μέσω υπέρυθρων και μπορώ να ακούσω τα παιδιά με εκπληκτική ευκρίνεια ενώ έχω τη δυνατότητα να τους μιλήσω και να τα καθησυχάσω μέσα στη νύχτα.

Ναι, ακόμα και τη νύχτα, αφού η έγχρωμη υψηλής ευκρίνειας οθόνη 2,7″ διαθέτει και πεντακάθαρη υπέρυθρη νυχτερινή όραση που ενεργοποιείται αυτόματα στο σκοτάδι! Όταν είναι ανήσυχες, επιλέγω έναν από τους 5 χαλαρωτικούς ήχους, ένα γλυκό, απαλό νανούρισμα για να τις καθησυχάσω και να κοιμηθούν ήρεμα. Κι όλα αυτά με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και οικονομία.

Ενεργοποιώντας τη λειτουργία ECO μειώνω την κατανάλωση ενέργειας όταν στο δωμάτιο των παιδιών υπάρχει ησυχία, παραμένοντας συνδεδεμένη με τα παιδιά μέσω της μοναδικής ένδειξης σύνδεσης.

Η λειτουργία ECO απενεργοποιεί τις μεταδόσεις ήχου/εικόνας και συνδέει τις μονάδες μόνο όταν το μωρό κάνει κάποιον θόρυβο. Τώρα με το βρεφικό μόνιτορ SCD620/52 είμαι έτοιμη να υποδεχτώ το πέμπτο μέλος της οικογένειάς μας χωρίς να ανησυχώ στον ύπνο μου… για τον ύπνο του!Διαβάστε περισσότερα για τη συσκευή ενδοεπικοινωνίας Philips Avent στην ιστοσελίδα www.philips.gr

*Ευχαριστούμε θερμά για την διαμόρφωση του παιδικού δωματίου τις εταιρείες L’Inglesina Baby, Fisher Price από την Arditex και Globo για τα ξύλινα παιχνίδια Legnoland.