Μαλλιά, το μόνιμο «όμορφο» πρόβλημα κάθε γυναίκας.

Για να αποκτήσεις τα μαλλιά που ονειρεύεσαι το καλοκαίρι δεν χρειάζονται περίπλοκα πράγματα. Απλώς ακολούθησε τις συμβουλές που σου προτείνουμε εμείς εδώ στο Youweekly.gr! Ξέρουμε άλλωστε πως μας εμπιστεύεσαι και γι αυτό σου προτείνουμε μόνο τα καλύτερα! Ρίξε μια ματιά παρακάτω…

1. Αφού λούσεις τα μαλλιά σου, ξέβγαλέ τα πάρα πολύ καλά γιατί, πολλές φορές, μένουν υπολείμματα από σαμπουάν και κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται θαμπά.
2. Αν τα μαλλιά σου είναι λιπαρά, ξέρεις κι από μόνη σου ότι είναι λίγο πιο δύσκολο να τα χειριστείς, οπότε χρειάζεται να τα λούζεις καθημερινά.
3.  Αν, πάλι, έχεις ξηρά μαλλιά, τα προϊόντα styling μπορούν να τα κάνουν λιπαρά. Γι’ αυτό και να είσαι προσεκτική με την ποσότητα που χρησιμοποιείς από αυτά.
4. Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου απόφυγε να χρησιμοποιείς συχνά θερμαινόμενες συσκευές γιατί έτσι ευνοείς την δημιουργία ψαλίδας. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις με τίποτα μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς πάντα πριν κάποιο προϊόν προστασίας των μαλλιών από τη θερμότητα (ορό ή γαλάκτωμα).