Το ψαράκι ευτυχώς αρέσει πολύ στις μικρούλες μου!

Την Κυριακή τους έκανα μπακαλιαρακι στο φούρνο. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι πολύ απλά:

πατάτες, κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες , λάδι, λεμόνι και προαιρετικά λίγο σέλινο για να πάρει ωραίο άρωμα το ζουμάκι.

Βάζετε όλα τα υλικά στο φούρνο και αφήνετε τις πατάτες για μισή ωρίτσα να ψηθούν στους 180 βαθμούς. Μετά προσθέτετε το ψαράκι και ψήνετε για αλλά τριάντα λεπτά. Σβήνετε το φούρνο και μετά από δέκα λεπτά σερβίρετε.