Τα χείλη σε μια γυναίκα είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν το πρόσωπο και τις εκφράσεις της, είναι μέρος της συνολικής γοητείας της.

Τα ροδαλά, μαλακά και ζουμερά χείλη είναι σαγηνευτικά αλλά και σύμβολο της σεξουαλικότητας. Επομένως για να τα διατηρήσεις χρειάζεσαι εντατική περιποίηση. Διαβάστε παρακάτω…

Ανάμειξε σε ένα μικρό μπολ 1 κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο, ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι και 3-4 σταγόνες φρέσκο χυμό λεμονιού. Με το μείγμα αυτό κάνε μασάζ κατά μήκος της γραμμής των χειλιών με απαλές κυκλικές κινήσεις. Στη συνέχεια κάνε μασάζ και στο δέρμα γύρω από τα χείλη για να προλάβεις ή να μειώσεις τις κάθετες στα χείλη ρυτίδες. Με το μασάζ αυτό βοηθάς στην καλύτερη αιμάτωση της περιοχής των χειλιών – αντιγηραντική δράση, κάνε απολέπιση με τη βοήθεια του μελιού και του χυμού λεμονιού θα δώσεις την ενυδάτωση που χρειάζονται.

Δείτε ακόμη: Τρεις διαφορετικοί τρόποι να χρησιμοποιήσεις το κραγιόν σου, εκτός από τα χείλη!

Όταν το δέρμα στα χείλη είναι ελεύθερο από νεκρά κύτταρα, σωστά ενυδατωμένο και μαλακό τότε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ των χειλιών εφαρμόζονται εύκολα και διατηρούνται περισσότερο.

Δείτε ακόμη: Το χτένισμα που προτιμώ τα Σαββατοκύριακα…

Κάνε το μασάζ αυτό τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα για να επιτύχεις ζουμερά χείλη και για να φοράς τα κραγιόν σου με επιτυχία.