Το πολύ πρωινό ξύπνημα και οι υποχρεώσεις τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι απαιτούν να έχω κάθε μέρα full ενέργεια και δυνάμεις!

Ταυτόγχρονα όμως θέλω να προσέχω τον οργανισμό μου και γι΄αυτό προτιμώ για τη διατροφή μου προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας που ωφελούν την υγεία μου! Διαβάστε παρακάτω…Η καινούρια μου ανακάλυψη; Τα παξιμάδια Κρητών Αρτος! Φτιαγμένα από 100% φυσικές πρώτες ύλες, άλευρα ολικής άλεσης και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κρήτης, τα παξιμάδια με λιαστή ντομάτα & ελιές και αυτά με γραβιέρα & φέτα έχουν γίνει η αγαπημένη μου καθημερινή συνήθεια!

Τα παξιμάδια με λιαστή ντομάτα & ελιές είναι παρασκευασμένα με τα πιο αγνά υλικά, όπως αλεύρι από σιτάρι, εξαιρετικής ποιότητας λιαστή ντομάτα, κομμάτια ελιάς Καλαμάτας και έξτρα παρθένο κρητικό ελαιόλαδο και με κέρδισαν μεμιάς με τη γεύση τους! Και αυτά βέβαια με τη γραβιέρα και τη φέτα με αλεύρι από σιτάρι και καλαμπόκι, πιστοποιημένη ελληνική φέτα άριστης ποιότητας και παραδοσιακό κρητικό τυρί από κατσικίσιο γάλα, κι αυτά ζυμωμένα με έξτρα παρθένο κρητικό ελαιόλαδο με βάζουν σε δίλημμα ποια να διαλέξω!

Ακόμα κι αν δεν έχω καθόλου χρόνο στη διάθεσή μου, τα παξιμάδια Κρητών Άρτος μου λύνουν τα χέρια μιας και είναι το ιδανικό σνακ για εμένα και την οικογένειά μου στο σπίτι, στο γραφείο και στην εκδρομή!