Πλησιάζουν οι γιορτές και νομίζω ότι σήμερα είναι η τυχερή μου μέρα, γιατί πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και θέλω να πάρω δωράκια στις φίλες μου, έχω διάφορες υποχρεώσεις και δεν θέλω να ξοδέψω πολλά χρήματα.
Έρχομαι σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα μου μέρη εδώ να συναντήσω τον κο. Γκόφα, τον ξέρετε είναι 40 χρόνια στο χώρο του κοσμήματος, των ρολογιών και είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Διαβάστε παρακάτω…
Θα με εξυπηρετήσετε εσείς; Tι τιμή είναι αυτή; Έχετε τεράστια συλλογή φέτος. Όλα τα κοσμηματοπωλεία έχουν ένα – δύο γούρια. Εσείς βλέπω ότι έχετε πάρα πολλά σχέδια.
Θα εκμεταλλευτώ την παρουσία σας και θέλω να μου πείτε μερικά πράγματα για το κάθε σχέδιο, γιατί κάτι μου είπαν οι πηγές μου ότι κάποια τα έχετε εμπνευστεί ένα χρόνο πριν!
Γκόφας: Αυτό είναι αλήθεια. Το συγκεκριμένο αρχίσαμε να το σχεδιάζουμε 3 Ιανουαρίου, σχεδόν ένα χρόνο πριν. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί έγινε όντως ένα πάρα πολύ ωραίο γούρι, έτσι ακριβώς όπως το είχαμε στο μυαλό μας. Το 8 συμβολίζει το άπειρο. Είναι ένας αρκετά ισορροπημένος αριθμός.
Αν δείτε οι άγγελοι προστατεύουν τον παράδεισο με πύρινα σπαθιά, δηλαδή έχει και λίγο θρησκεία μέσα. Το δίνω με πολύ μεγάλη χαρά στους φίλους μου γιατί θεωρώ ότι θα τους φέρει και τύχη.
Στην περίπτωση των αντρών δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε ένα γούρι το οποίο είναι χρυσό με μαύρο. Προτιμήσαμε, λοιπόν, να βγάλουμε ένα όλο μαύρο.
Πιο rock! Πιο δυναμικό! Πιο εύκολο να φορεθεί από άντρα. Αυτή ήταν η διαφοροποίηση που κάναμε για το αντρικό και το γυναικείο. Στην προσπάθειά μας, όμως, να έχουμε και μια εναλλακτική λύση, πιο ρομαντική, κάναμε τον πιγκουίνο.
Σταματίνα: Eίναι πολύ παιχνιδιάρικο!
Γκόφας: Είναι πολύ παιχνιδιάρικος, είναι πολύ όμορφος. Ο πιγκουίνος είναι ένα σύμβολο αιώνιας πίστης και αφοσίωσης και θεωρώ ότι αυτό βοηθάει πολύ έναν άντρα να το κάνει δώρο στην καλή του.
Σταματίνα: Βλέπω έχετε και ταυτότητες με τη μέδουσα;
Γκόφας: Στην αρχαία ελληνική το ρήμα μέδω σημαίνει προστασία. Να γιατί η μέδουσα είναι γούρι φέτος.
Σταματίνα: Βλέπω και βραχιολάκια;
Γκόφας: Είναι μικρά βραχιολάκια που είναι για πιο νεαρές ηλικίες.
Σταματίνα: Κύριε Γκόφα αντί να με βοηθήσετε με μπερδέψατε, γιατί μου αρέσουν όλα και δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω. Ευτυχώς που έχω πολλές υποχρεώσεις και έχετε πολύ καλές τιμές, έχετε και κάποια χρυσά, αλλά έχετε και κάποια που είναι πολύ προσιτά για να κάνουμε όλα αυτά τα μικρά δωράκια που θέλουμε. Νομίζω θα πάρω ένα από όλα!
Γκόφας: Να σας ευχηθώ πολύ Καλές Γιορτές, να περάσετε όμορφα με τους ανθρώπους σας και καλή λευτεριά!
Σταματίνα: Καλές Γιορτές! Ευχαριστώ πάρα πολύ!