Τα Χριστούγεννα έφτασαν και οι κορούλες μου αυτό που περιμένουν πως και πως είναι η στιγμή… που ο Άγιος Βασίλης θα έχει αφήσει τα δωράκια τους κάτω από το δέντρο.

Κάθε χρόνο η ίδια χαρά, η ίδια ανυπομονησία και το ίδιο χαμόγελο στο πρόσωπο τους που κάνει το σώμα μου να πλημμυρίζει χαρά. Διαβάστε παρακάτω…

Όμως δεν είναι μόνο οι κόρες μου… είναι και ο άντρας μου!

Μπορεί εμείς να είμαστε μεγάλοι και να μην πιστεύουμε στον Άγιο Βασίλη, αυτόν τον στρουμπουλό γλυκό κύριο, με την άσπρη πλούσια γενειάδα που μπαίνει από την καμινάδα… όμως εγώ θα γίνω μία μικρή Αγιο-βασιλίτσα για να του δώσω το δικό του δώρο.

Κορίτσια μου γνωρίζω ότι η στιγμή που θα πρέπει να πάρετε δώρο στον σύντροφό σας είναι αρκετά δύσκολη, καθώς η επιλογή στα αντρικά δώρα είναι περιορισμένη!

Εγώ θα μοιραστώ μαζί σας μερικές ιδέες που έχω για φέτος τα Χριστούγεννα, που ενδεχομένως μπορεί να βοηθήσουν και εσάς!

Ξεκινάμε με το βασικό ότι ο κάθε άντρας μπορεί να έχει το δικό του χόμπι ή την δική του συλλογή, εκτός αυτών που η κάθε κοπέλα γνωρίζει για τον δικό της αγαπημένο, εγώ θα σας προτείνω κάτι πιο γενικό!

Χαλαρωτικό μασάζ

Τι καλύτερο από το να προσφέρετε στον αγαπημένο σας μια στιγμή περιποίησης και χαλάρωσης μετά από τις κουραστικές μέρες που περνάει στην δουλειά του!

Δερμάτινο ή μη πορτοφόλι

Αποτελεί ένα safe αξεσουάρ, καθώς όλοι οι άντρες πλέον χρησιμοποιούν ένα πορτοφόλι για να αποθηκεύουν εκτός από τα χρήματά τους και τις κάρτες τους αλλά και τα πιο προσωπικά τους αντικείμενα που χρειάζονται πάντα να έχουν μαζί τους!

Ταξίδι

Μια απόδραση από την καθημερινότητα και την ρουτίνα είναι ότι πρέπει για όσους έχουν την δυνατότητα να ξεφύγουν λίγο είτε με τα παιδάκια σας, όσοι έχετε, είτε οι δυο σας! Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολυέξοδο ή μακρινό, καθώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα κοντινό ταξίδι είτε στο εξοχικό σας αν διαθέτετε!

Ζώνη

Μια ζώνη ουδέτερου χρώματος είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τον αγαπημένο σας και τις εξόδους του και σίγουρα θα το ευχαριστηθεί και θα το φοράει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας!

Χαρτοφύλακας/Τσάντα

Μπορεί η τσάντα να θεωρείται γυναικείο αξεσουάρ κατά βάση, όμως και οι άντρες την χρησιμοποιούν πολύ αν είναι και η φύση της δουλειά τους τέτοια που χρειάζεται να μεταφέρουν από το σπίτι στο γραφείο ή και αλλού το λάπτοπ ή διάφορα αρχεία, οπότε είναι μια καλή επιλογή να του πάρετε μια καινούρια για να ανανεωθεί!

Άρωμα-κολόνια

Αν και είμαι προληπτική και λένε ότι το να παίρνεις δώρο άρωμα στον σύντροφό σου σημαίνει χωρισμός, θεωρώ πως είναι το απόλυτο βασικό “καλλυντικό” για έναν άντρα που του αρέσει να μυρίζει όμορφα και προσέχει την εμφάνισή του!

Ρολόι

Αν αγαπάει τα αξεσουάρ, μια πιο πρωτότυπη εκδοχή για το πιο βασικό αντρικό αξεσουάρ είναι ότι πρέπει για τον καλό σου!

Γυαλιά ηλίου

Χαρίστε αυτές τις γιορτές στον αγαπημένο σας έναν εντυπωσιακό και ιδιαίτερο σκελετό γυαλιών ηλίου που σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη καθημερινή του συνήθεια προσδίδοντας στην εικόνα του προσωπικότητα και στυλ!

Αλλά το πιο όμορφο δώρο κορίτσια μου, είναι η αληθινή αγάπη και στοργή που μπορείτε να του δείξετε και πιστέψτε με θα το εκτιμήσει περισσότερο από κάθε άλλο δώρο!