Κορίτσια μου δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ όταν θέλω λίγο να χαλαρώσω και βρίσκω χρόνο ανάμεσα στις υποχρεώσεις, λίγο πριν κοιμηθώ, όταν είμαι στο καμαρίνι, σε τέτοιες σύντομες στιγμές δηλαδή, μου αρέσει να χαζεύω σε site μόδας και να προσπαθώ να ανακαλύπτω καινούρια πράγματα, τα οποία φυσικά και μοιράζομαι μαζί σας!

Στο issuefashion.gr μπορείτε να βρείτε πάρα πολύ ωραία πράγματα και αυτό που κάνει την διαφορά είναι σαν να έχετε τον δικό σας στυλίστα, γιατί εγώ μπορεί να έχω την τύχη να έχω έναν στυλίστα που μου σετάρει τα ρούχα, αλλά εσείς πολλές φορές λέτε “θέλω να πάω ας πούμε κάπου κι έχω αυτή την αφορμή, αυτό το κάλεσμα, τι να βάλω;”! Διαβάστε παρακάτω…

Θέλω να σας πω ότι αυτό το site έχει τα πάντα, σας δείχνει πως να συνδυάσετε το κάθε λουκ και κάθε εβδομάδα θα βλέπετε καινούρια πράγματα!

Η υπηρεσία lookbook νομίζω πως θα σας αρέσει περισσότερο, γιατί θα νομίζετε πως έχετε τον δικό σας στυλίστα!

Να σας πω πως έχω παραγγείλει πολλές φορές κι εγώ κάποια σύνολα κι άμα δείτε το packaging θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό, μυρίζει τέλεια το κουτί και γενικά είναι πολύ ωραίο δώρο!

Έχετε λοιπόν το site που σας δείχνει πως έχει σετάρει ένας στυλίστας τα ρούχα, αλλά τα βλέπετε και φωτογραφημένα!

Εγώ πάντα κάνω μια αναγνωριστική αγορά όταν ψωνίζω από το Ίντερνετ και στην συγκεκριμένη εταιρεία το προϊόν είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό από ότι το περιμένεις!

Κορίτσια ξέρετε ότι δεν υπερβάλλω κι όταν σας προτείνω κάτι είναι επειδή πραγματικά το έχω ψάξει και το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Το issuefashion.gr είναι μια καινούρια πρόταση εδώ από την Ελλάδα που αξίζει να αγκαλιάσετε κι αν δείτε πόσο περιποιημένο έρχεται το πακέτο και πόσο καλής ποιότητας είναι τα ρούχα δεν θα το μετανιώσετε! Μετά θα γίνετε σίγουρα πελάτισσες του συγκεκριμένου site!

Προηγούμενο άρθροΟι μπουκίτσες σοκολατένιας µπανάνας που λατρεύουν οι κορούλες μου! Βήμα βήμα πως θα πετύχετε την τέλεια συνταγή…
Επόμενο άρθροΗ εντυπωσιακή εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…