Ένα χαμηλό πιάσιμο στα μαλλιά μπορεί να μεταμορφώσει το look σου σε ένα φινετσάτο χτένισμα για τη βραδιά του ρεβεγιόν ή ακόμη και για ένα απογευματινό κοκτέιλ πάρτι!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις μερικές απλές συμβουλές φροντίδας, που μαζί με τα κατάλληλα προϊόντα θα σ βοηθήσουν να το υιοθετήσεις σωστά! Διαβάστε παρακάτω…

Tips & tricks:

ΣΩΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

Επέστρεψε στα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, όπως σε μια μάσκα ή σε ένα ανάλαφρο conditioner, που θα θρέψουν σε βάθος τα μαλλιά σου, χαρίζοντάς τους μια λεία όψη! Επιπλέον φρόντισε να μην αμελείς την περιποίησή τους με ένα έλαιο λάμψης!

ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Απόφυγε το ζεστό νερό στο λούσιμο και χρησιμοποίησε χλιαρό ή και κρύο(εάν το αντέχεις). Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζεις το φριζάρισμα, ενώ τα μαλλιά σου αντανακλούν ακόμη περισσότερο φως και φαίνονται και λαμπερά!

ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Εμπλούτισε το εβδομαδιαίο σου διατροφικό πλάνο με ψάρια, λαχανικά και γαλακτοκομικά. Επίσης φρόντισε να καταναλώνεις έως και 2 λίτρα νερού τη μέρα, που θα ενυδατώσουν τον οργανισμό σου εκ των έσω. Έτσι θα βελτιωθεί η υφή των μαλλιών σου και θα δείχνουν υγιή!