Η Σταματίνα σήμερα, μετά το γλυκό κείμενο που έγραψε στο Blog της (Δείτε εδώ) ανακοίνωσε και στο Happy Day την τρίτη της εγκυμοσύνη λέγοντας:

“Η αλήθεια είναι πως κι εγώ δεν αισθάνομαι άνετα όταν συμβαίνει κάτι τόσο ωραίο και δεν μπορώ να το μοιραστώ. Εγώ δεν έχω μάθει να κρύβομαι… Θέλω να πω ότι τώρα που μπήκα στον 4ο μήνα και πήρα το πράσινο φως από τον γιατρό μπορώ να το πω ανοιχτά, δεν το έχω αρνηθεί ποτέ.. είμαι έγκυος! Θέλω να το φωνάξω… δεν το έχω συνειδητοποιήσει! Η αλήθεια είναι πως όταν είπαμε το καλοκαίρι να δοκιμάσουμε να κάνουμε 3ο παιδάκι, δεν φανταστήκαμε ότι θα έρθει τόσο γρήγορα…Τώρα έχουν μεγαλώσει και οι δύο μας κορούλες, επικοινωνούν, λένε αυτο που θέλουν, με βοηθάνε τώρα πια… θα βοηθήσουν και την μαμά τους!”, ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε…

“Η αλήθεια είναι πως έχω κάποιες καούρες και αναγούλες που δεν είχα παλιά.. Γι’αυτό πολλές φορές μπορεί να με είδατε άκεφη! Και προδόθηκα με τον στυλίστα μου, επειδή δεν ήξερε ότι είμαι έγκυος επειδή μου έφερνε στενά και η κοιλίτσα μου φαινόταν…” – Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: