Η στοματική υγιεινή είναι ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες που πρέπει να μάθει ένα παιδί από την βρεφική του ηλικία. Εγώ δεν σας κρύβω, ότι ήμουν αρκετά προβληματισμένη, γιατί τα κορίτσια μου, δεν έχουν μάθει ακόμα να πλένουν σωστά τα δόντια τους, παρά μόνο δαγκώνουν την οδοντόβουρτσα και να τρώνε την οδοντόκρεμα!

Έτσι όπως καταλαβαίνετε, ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμένα, το ετήσιο ραντεβού μου με την οδοντίατρό μου Ναντίνα Εμμανουηλίδη αφού κατάφερα να την ρωτήσω για όλες μου τις απορίες σε σχέση με τα παιδιά και την σωστή φροντίδα των δοντιών τους. Πότε πρέπει τα παιδιά να ξεκινούν να πλένουν μόνα τους τα δόντια τους, πόσος είναι ο ιδανικός χρόνος πλύσης, με πιο κριτήριο επιλέγω οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα, τι γίνεται με τα γλυκά και τις λιχουδιές και τόσες ακόμα απορίες! Ευτυχώς, η Ναντίνα μου έδωσε μου έδωσε όλες τις απαντήσεις και μου έλυσε όλες τις απορίες, διαλύοντας όλες μου τις ανησυχίες!

Δείτε και εσείς την πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα μας στο παρακάτω βίντεο

 

                         Όλα όσα χρειαζόμαστε για την πλήρη στοματική υγιεινή                             των παιδιών μας ανά ηλικία! 

Tα παιδάκια μας είναι τα πιο σημαντικά πλάσματα που έχουμε στη ζωή, γι’ αυτό και θέλουμε ό,τι καλύτερο για την στοματική τους υγιεινή. Και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί η GUM έχει τεράστια ποικιλία. Θα σας παρουσιάσω μερικά από όλα αυτά, που μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας, σε ό,τι αφορά τη στοματική υγιεινή. Δηλαδή, οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα και στοματικό διάλυμα. Μαζί θα δούμε για το πόσο σημαντική είναι η κεφαλή της οδοντόβουρτας, το πόση οδοντόκρεμα πρέπει να βάζουμε στα παιδάκια μας ανάλογα με την ηλικία τους, πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η εργονομική λαβή και φυσικά πώς μπορούν να συνδυαστούν όλα αυτά με design, χρώμα και παιχνίδι!

Αλλά ας τα δούμε αναλυτικά στο παρακάτω video:

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της GUM στα φαρμακεία, αποκλειστικά από την Φαρματέν.