Σήμερα, πήγα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και είπαμε πολλά! Ξέρετε πώς είναι στις γυναικείες κουβέντες, οπότε γρήγορα φτάσαμε στις σχέσεις και στη σχέση μου με τον Θέμη. Ο άντρας μου, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πολύ ψύχραιμος και με βοηθάει αν βλέπω τα πράγματα διαφορετικά!

Εγώ είμαι παρορμητική, είναι ένα αρνητικό στοιχείο του χαρακτήρα μου που με τα χρόνια προσπαθώ να ελέγξω. Επειδή είμαι πολύ συναισθηματική αν νιώσω ότι με αδικείς ή ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, είμαι έτοιμη να τα τινάξω όλα στον αέρα.

Χωρίς μάλιστα να σκεφτώ ούτε το κόστος ούτε φυσικά έχωτην ψυχραιμία να χαράξω στρατηγική. Γιατί μπορείς με την στρατηγική να κάνεις ένα βήμα πίσω και τελικά να βγεις δέκα βήματα μπροστά.

Εγώ εκείνη την ώρα μπορεί να πω λόγια, να νευριάσω, να τσακωθώ και να χάσω και το δίκιο μου. Οπότε πια, πάντα θα πάρω τον Θέμη τηλέφωνο, θα του πω τι έγινε,  πως νιώθω, τι σκέφτομαι να κάνω και ο Θέμης από την μεριά του θα με ηρεμήσει. Βάζει την λογική και την ψυχραιμία μπροστά, οπότε με βάζει και εμένα σε μία διαδικασία να το σκεφτώ διπλά και να αποστασιοποιηθώ για να μπορέσω να χειριστώ καλύτερα την κατάσταση που με ζορίζει.