Πριν λίγο καιρό, μία φίλη μου χρειάστηκε να επισκεφθεί το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, για την κόρη της. Ευτυχώς, το θέμα της, παρόλο που το παιδί χρειάστηκε νοσηλεία, δεν ήταν σοβαρό και έτσι κατάφερε να παρατηρήσει με ηρεμία τη δουλειά που έχει γίνει εκεί. Το θεραπευτικό περιβάλλον του νοσοκομείου έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια!
Και θυμίζει πια κάτι από παιδότοπο. Σβούρες, Αερόστατα, Μπαλόνια, Χαρταετοί, Ουράνιο Τόξο, Ιπτάμενα Ποδήλατα διακοσμούν τους χώρους.

Οι όροφοι έχουν θεματικές ενότητες … τα γράμματα, την αρίθμηση, τα αθλήματα, τη μουσική, τη ζωγραφική. Η είσοδος θυμίζει το Διάστημα με τον ουράνιο θόλο και τα αστέρια. Και σκέφτομαι πόσο σημαντικός είναι ο περιβάλλοντας χώρος, για όλα τα παιδάκια που χρειάζονται να νοσηλευτούν!

Όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν γύρω τους ένα χαρούμενο περιβάλλον! Γι΄αυτό και εγώ, γίνομαι για τα παιδιά μέλος της ομάδας! Και θέλω και εσένα μαζί μου! Γιατί όλοι πρέπει να μπούμε στην ίδια ομάδα για να βοηθήσουμε τα παιδιά!

Η σημαντική πρωτοβουλία για την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων Παιδιατρικών Νοσοκομείων της χώρας «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» ξεκίνησε από τον ΟΠΑΠ το 2014 και συνεχίζεται και φέτος. Η απλή συμμετοχή όλων μας είναι αρκετή για να αυξήσει την προσφορά του ΟΠΑΠ.
Πως θα το κάνουμε;
Εύκολα με 3 πολύ απλά βήματα!
1. Κατεβάζεις την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς»
2. Παίζεις
3. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εσένα
Μέσα από την εφαρμογή, παίρνουμε μέρος σε δοκιμασίες που ξεκλειδώνουν κάθε βδομάδα και ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εμάς!
Φέτος, απλώς ανοίγοντας καθημερινά την εφαρμογή κερδίζουμε το DAILY BONUS και ο ΟΠΑΠ αυξάνει και άλλο την προσφορά του.

Μπορούμε να παίξουμε μόνοι μας ή να γίνουμε μέλος σε ομάδα! Εγώ έφτιαξα τη δική μου ομάδα και σε περιμένω! #stamatinatsimtsili #opap #opapcsr #omadaprosforas