Πριν λίγες ημέρες, παρουσιάσαμε στην εκπομπή ένα θέμα το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλες τις γυναίκες. Την κατάψυξη ωαρίων. Τα τελευταία χρόνια πολλές γυναίκες είτε λόγω καριέρας είτε λόγω του δυτικού τρόπου ζωής αργούν να τεκνοποιήσουν.

Επίσης όπως μας είπε η Ζωή Κρονάκη στην εκπομπή, όλη αυτή η διαδικασία ξεκίνησε για ιατρικούς λόγους πριν από 10 περίπου χρόνια. Την έκαναν γυναίκες που είχαν ένα πρόβλημα υγείας και για να μην καταστραφούν τα ωάριά τους, έμπαιναν στη διαδικασία να καταψύξουν ωάριο ώστε όταν τελείωνε η περιπέτειά τους να μπορέσουν να τεκνοποιήσουν. Από την άλλη, όπως μας είπεη Ζωή, στατιστικά τα τελευταία χρόνια ακούμε όλο και περισσότερες γυναίκες να μπαίνουν πρόωρα στην εμμηνόπαυση από τα 35 και μετά.

Η Σίσσυ Φειδά η Ελεονώρα Μελέτη, η Μάγδα Τσέγκου, η Μαρία Μενούνος, η Σοφία Βεγκάρα, είναι μόνο μερικές από τις γυναίκες που έχουν προχωρήσει στην κατάψυξη ωαρίων και βγαίνουν μπροστά να μιλήσουν για αυτό!

Κορίτσια μου, το πιο βασικό και πάνω από όλα είναι οι εξετάσεις! Μη αμελείται το τεστ Παπ σας κάθε χρόνο, μην αμελείται τις αιματολογικές σας εξετάσεις και φυσικά μιλήστε με τον γιατρό σας!