Κορίτσια μου, το δέρμα μας είναι ο καθρέφτης μας! Πρέπει να το φροντίζουμε, να το ενυδατώνουμε και αν το προστατεύουμε!

Και τώρα είναι η ιδανική εποχή για να κάνουμε την επιδερμίδα μας να λάμψει και πάλι! Πρόσωπο, σώμα και πόδια είναι η ώρα να πάρουν την φροντίδα και την λάμψη που τους αξίζει!

1.Ενυδάτωση

Μην αφήνεις την επιδερμίδα σου αφυδατωμένη! Πάρε μία ενυδατική τονική λοσιόν χωρίς οινόπνευμα! Στο εμπόριο υπάρχει τεράστια ποικιλία! Βρες αυτή που σου ταιριάζει βάση του σωματότυπό σου! Μην ξεχνάς να την χρησιμοποιείς κάθε μέρα!

2. Βελούδινα πόδια χωρίς… λακάκια κυτταρίτιδας!

Καφέδες, αλκοόλ και η έλλειψη ύπνου, βοηθάνε την… κυτταρίτιδα να εμφανιστεί! Το εντατικό και έντονο μασάζ στις περιοχές που έχουν “θέμα” θα βοηθήσει την κατάσταση! Προτιμήστε προϊόντα που περιέχουν καφέ καθώς η καφεΐνη έχει “θαυματουργή” δράση αφού, αφυδατώνει τα κύτταρα που περιέχουν λίπος και ουσιαστικά τα συρρικνώνει! Επιλέξτε μαζί και μία συσφικτική κρέμα κατά της κυτταρίτιδας η οποία θα βοηθήσει την όψη της επιδερμίδας σας! Βάλτε το στο πρόγραμμά σας, μετά το καθημερινό σας ντουζάκι!

3.  Άφηστε το δέρμα σας να αναπνεύσει!

Μην χρησιμοποιήσετε κανένα προϊόν για 24 ώρες! Το ιδανικό είναι εκείνη την ημέρα να μείνετε και μακριά από τον ήλιο και το καυσαέριο. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά αν το καταφέρετε θα δείτε μεγάλη διαφορά!

4. Μία μικρή βοήθεια

Για να βοηθήσετε την φυσική σας λάμψη απλώστε στα μήλα, το πηγούνι, το τόξο των φρυδιών και την κλείδα,  ένα προϊόν λάμψης σε υγρή ή στερεή μορφή ή πούδρα, χωρίς όμως να το παρακάνετε! Αν έχετε λευκή επιδερμίδα διαλέξτε περλέ αποχρώσεις, αν έχετε σταρένια τις σαμπανί ενώ αν έχετε σκουρόχρωμες ιδανικές είναι οι χρυσομπρονζέ αποχρώσεις!

Ελπίζω να σας βοήθησα!