Eίναι μία πολύ ξεχωριστή στιγμή για την οικογένειά μας, καθώς ο σύζυγός μου, αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Eίναι πολύ όμορφο να μπορείς να μοιράζεσαι μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάς και έχεις αποφασίσει να συμπορευθείς, τα όνειρά του.

Στην αρχή, δεν σας κρύβω πως ήμουνα αρνητική με την ιδέα να κατέβει ως υποψήφιος του Δικηγορικού Συνόλου Αθηνών γιατί θεωρούσα ότι θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το ήδη πολύ δύσκολο πρόγραμμά του, όταν κατάλαβα ότι έχει όραμα, ιδέες και όνειρα και οτι δεν θέλει να είναι ένας ακόμα από αυτούς τους ανθρώπους τους πολίτες τους δικηγόρους που παραπονιούνται, γκρινιάζουν αλλά δεν κάνουν κάτι για να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους και την καθημερινότητά τους ώστε να αλλάξει κάτι, τότε πραγματικά έκανα βήμα πίσω και αποφάσισα να τον στηρίξω με όλη μου την δύναμη.

Ήμουν πολύ περήφανη, τον παρακολούθησα να ανοίγει την καρδιά του, να ξεδιπλώνει το πρόγραμμα και τις ιδέες του και ήμουν πολύ συγκινημένη από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή γιατί ξέρω ότι πραγματικά έχει όραμα και πιστεύω ότι και ο πεθερός μου, ο πατέρας του, 50 χρόνια δικηγόρος, βραβευμένος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών ήταν κάπου εκεί και τον παρακολουθούσε. Από τον ουρανό βέβαια, αλλά ένιωθα πολύ έντονη την παρουσία του.

Mε αυτές τις σκέψεις λοιπόν, σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με αγάπη!