Με αφορμή τον καλό καιρό που διατηρεί ακόμα το καλοκαιρινό μου mood στα ύψη είπα να κατέβω για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας! Κι εκεί που κατηφόριζα από το Σύνταγμα προς την Ερμού, το βλέμμα μου έπεσε αναπόφευκτα πάνω σε κάτι… ασυνήθιστο και πολύχρωμο!

Τεράστιες χρωματιστές μπάλες «ξεφύτρωσαν» από το πουθενά στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, ενώ το… πέπλο μυστηρίου που τις τύλιγε -αφού κανείς δεν ήξερε να μου πει πώς βρέθηκαν εκεί- ιντρίγκαρε την περιέργειά μου!

Και κάπου εκεί που προσπαθούσα να μάθω ποιος τις τοποθέτησε, αν κρύβουν κάτι μέσα τους ή αν θα δούμε κι άλλες, Αθηναίοι και τουρίστες μαζεύονταν γύρω τους και με την ίδια απορία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους φωτογραφίζονταν, γεμίζοντας τα social media με τις πιο fun selfies!

Και πώς να κρατηθεί κανείς να μην κάνει σαν μικρό παιδί όταν η πόλη γέμισε χαρούμενη διάθεση από τις επτά γιγάντιες μπάλες σε διάφορα χρώματα όπως μπλε, πράσινο, κόκκινο, πορτοκαλί, γαλάζιο, λαχανί και κίτρινο.

Το μόνο που κατάφερα να μάθω προς το παρόν είναι ότι οι μπάλες έκαναν αρχικά την εμφάνισή τους στην Καπνικαρέα και ότι την επόμενη μέρα βρέθηκαν σε διαφορετικό σημείο στην Ερμού και ανυπομονώ να ανακαλύψω ακόμα περισσότερα!