Δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που να μην την έχει απασχολήσει το “βάσανο” που ακούει στο όνομα κυτταρίτιδα. Τουλάχιστον στην χώρα μας…

Είναι ο μπελάς που κατά κύριο λόγο μας απασχολεί περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς εκεί τα ψέμματα τελειώνουν γιατί βγαίνουμε στις παραλίες και ως γνωστών ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Διαβάστε παρακάτω:

Ακόμα και αν δοκίμασες κάποιες θεραπείες σε κέντρα αισθητικής ή το προσπάθησες μόνη σου με λίγο μασάζ στο σπίτι και δεν έχει ακόμα εξαλειφθεί η κυτταρίτιδα, ας δούμε παρέα μερικούς τρόπους για να την καλύψεις και να μην φαίνεται τόσο έντονα στην παραλία.

1-  Επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό που κρύβει αρκετές ατέλειες ειδικά αν έχεις κυτταρίτιδα στην κοιλιά σου. Μπορείς εναλλακτικά να φορέσεις το high waisted μπικίνι που κρύβει και αυτό αρκετά.

2- Αν αισθάνεσαι τρομερή ανασφάλεια μπορείς να δέσεις το ημιδιάφανο παρεό σου και να βουτήξεις ακόμα και με αυτό.

3-  Μια ακόμα λύση είναι τα μαγιό με βολάν. Το βολάν κάνει αντιπερισπασμό και δεν πέφτουν όλα τα βλέμματα πάνω στην επιδερμίδα σου.

4-    Τα πολύ κοντά (αθλητικά) σορτσάκια μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως κάλυψη: δεν χρειάζεται, φυσικά, να φορέσεις βερμούδα, αλλά ένα πολύ σέξι αθλητικό σορτσάκι μπορεί να γίνει το μαγιό σου!

5-   Τέλος πριν φύγεις από το σπίτι και αν έχεις χρόνο κάνε ένα ντουζ και ένα δυνατό scrub. Στην συνέχεια ενυδάτωσε καλά την επιδερμίδα σου και κάνε ελαφρύ μασάζ να ενεργοποιήσεις λίγο το λεμφικό σου σύστημα.

Διαβάστε ακόμη στο You&Me

Φτιάξε το δικό σου after sun με τα πιο αγνά υλικά

Το λάθος που κάνουν οι περισσότερες στο μακιγιάζ…

Το γρήγορο μακιγιάζ της Τζέσικα Άλμπα για τις πολύ βιαστικές…(Βίντεο)