Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί με αυτό έφτασε και κάτι νέο που ανακάλυψα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Καλοκαίρι χωρίς παγωτό γίνεται; Δεν γίνεται! Όπως δεν γίνεται καλοκαίρι και χωρίς τα αγαπημένα μας παγωτά Κρι Κρι, οπού εδώ και 63 χρόνια είναι στη καρδιά μας.

Φέτος, η Κρι Κρι ενίσχυσε και πάλι τη σειρά παιδικών παγωτών Κρι Κρι Kids, δημιουργώντας το νέο παγωτό FROZEN,εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία της Disney. Έτσι οι αγαπημένες παιδικές ηρωίδες, η Έλσα και η Άννα από το μακρινό παγωμένο βασίλειο, θα βρίσκονται στα κίτρινα ψυγεία!

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Κρι Κρι σκέφτεται τα παιδιά μας, καθώς και πέρυσι σημείωσε μια άκρως επιτυχημένη πορεία με τα παγωτά Peppa και Scooby Doo

Όπως όλες οι μητέρες έτσι και εγώ προτιμώ τα παγωτά Κρι Κρι γιατί είναι πάνω απ’όλα φτιαγμένα με μεράκι. Το συγκεκριμένο νέο παγωτό FROZEN μάλιστα, συνδυάζει την εξειδίκευση της Κρι Κρι στην παραγωγή προϊόντων ισορροπημένης παιδικής διατροφής με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Disney.

Τα συστατικά του είναι όλα με αγνά υλικά, όπως φρέσκο γάλα, πλούσιο σε ασβέστιο, με χαμηλές θερμίδες και χαμηλά λιπαρά, χωρίς επιπρόσθετες χρωστικές. Έχει υπέροχη γεύση βανίλιας, και δύο νιφάδες φτιαγμένες  με φυσικό εκχύλισμα σπιρουλίνας. Τι άλλο μπορούμε να ζητήσουμε για τα παιδιά μας;

Είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψουν όλες οι μαμάδες!