Σταματίνα Τσιμτσιλή 

Τα λευκά έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στη ρίζα και δεν έχεις χρόνο για βαφή; Ψάχνεις ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο να τα καλύψεις μέχρι να βάψεις τα μαλλιά σου; Ο Schwarzkopf σου δίνει τη λύση με το νέο Root Retoucher που βάζει τέλος στα λευκά με ένα μόνο ψέκασμα! Διαβάστε παρακάτω:

Αν χρειάζεσαι ένα άμεσο ρετούς που θα φρεσκάρει άμεσα τα λευκά στις ρίζες των μαλλιών σου δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το νέο Root Retoucher . Είναι η 1η βαφή σε μορφή σπρέϋ από τον Schwarzkopf που καλύπτει 100% και άμεσα τα λευκά στην περιοχή της ρίζας μέχρι το επόμενο λούσιμο! Θα το βρεις σε 5 αποχρώσεις: ξανθό ανοικτό, ξανθό σκούρο, καστανό, καστανό σκούρο και ακαζού για να επιλέξεις την κατάλληλη ανάλογα με το χρώμα της βάσης σου. Κάθε συσκευασία περιέχει 120ml ώστε να διαρκεί για έως 25 εφαρμογές.

Γιατί να το επιλέξεις…

-Καλύπτει άμεσα και τέλεια τα λευκά σε λίγα δευτερόλεπτα.
-Χαρίζει ένα ομοιόμορφο εφέ χωρίς διχρωμίες.
– Φεύγει αμέσως με ένα λούσιμο.
-Στεγνώνει γρήγορα χωρίς να αφήνει χρώμα στα χέρια ή στα ρούχα σου.
-Η εφαρμογή του είναι παιχνιδάκι… Και αυτό χάρη στην ειδική βαλβίδα ψεκασμού ακριβείας που εφαρμόζει μόνο στα σημεία που είναι απαραίτητο.
-Τέλος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και για 25 εφαρμογές.

Το how to της σωστής εφαρμογής

Πριν ψεκάσεις κάλυψε τους ώμους σου με μια πετσέτα. Στη συνέχεια ανακίνησε καλά τη συσκευασία και ψέκασε μια μικρή ποσότητα σε στεγνές και χτενισμένες ρίζες από απόσταση 30 εκατοστών. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το Root Retoucher έχει κιόλας στεγνώσει καλύπτοντας τέλεια τα λευκά στις επίμαχες περιοχές. Θυμήσου καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας να κρατάς το μπουκάλι σε όρθια θέση.