Είναι γνωστή η αδυναμία μου σε ό,τι πιο αγνό και φρέσκο μπορώ να ενσωματώσω στην καθημερινή μου διατροφή!

Όταν μάλιστα αυτά τα δύο καταφέρνουν να συνδυάσουν και την νοστιμιά, το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό! Και το ανακάλυψα στα δύο ολοκαίνουρια επιδόρπια γιαουρτιού harmony gourmet της ΜΕΒΓΑΛ. Διαβάστε παρακάτω:

Αέρινο και ελαφρύ σε δύο πλούσιες γεύσεις, πορτοκαλιού με νιφάδες μαύρης σοκολάτας και δροσιστική μέντα, το νέο harmony gourmet με έχει βγάλει πολλές φορές από το δίλημμα του τι να φάω στη δουλειά. Το ίδιο ακριβώς  ισχύει και όταν βρίσκομαι στο σπίτι και έχω ανάγκη να φάω κάτι γλυκό αλλά να είναι και light, τότε το γιαούρτι harmony είναι η gourmet ατασθαλία που επιτρέπω στον εαυτό μου.

Από την άλλη δεν μπορώ να αποφασίσω ποια γεύση να δοκιμάσω καθώς είναι και οι δύο εξαιρετικά  απολαυστικές.  Το πορτοκάλι σε συνδυασμό με τις νιφάδες σοκολάτας μου φέρνει στο μυαλό κάτι από τα παιδικά μου χρόνια, ενώ η γεύση μέντα μου προκαλεί ένα αίσθημα απόλυτης δροσιάς. Αυτό όμως που με κάνει να αγαπώ περισσότερο το harmony gourmet είναι το γεγονός ότι είναι απόλυτα θρεπτικό και υγιεινό  και μου προσφέρει μια ισορροπημένη διατροφή καθώς συνδυάζει υπέροχη γεύση και λίγες θερμίδες οπότε και το απολαμβάνω καθημερινά χωρίς καθόλου τύψεις…. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και θέλουμε να είμαστε  fit στην παραλία είναι η ιδανικότερη επιλογή.

Όπου και να πάω τελικά, ακόμα και στην παραλία το harmony gourmet θα βρίσκεται μαζί μου φέτος το καλοκαίρι και θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος μου στην υγιεινή διατροφή.

 

Το απόλυτο δροσερό επιδόρπιο με μόλις 122 θερμίδες και 1% λιπαρά μου δίνει ότι χρειάζομαι για να συνεχίσω την μέρα μου με ενέργεια και υψηλή διατροφική αξία.

Σας προτείνω να δοκιμάσετε ανεπιφύλακτα και τις δυο νέες γεύσεις harmony gourmet Πορτοκάλι ή Μέντα καθώς η ΜΕΒΓΑΛ έχει αποδείξει τι σημαίνει ποιότητα υψηλών προδιαγραφών ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη στα γαλακτοκομικά προϊόντα.