Ο χρόνος περνάει και καλό είναι να μεγαλώνουμε όμορφα και φυσικά.

Και επειδή εμείς δεν είμαστε πολύ fan των έντονων πλαστικών επεμβάσεων και των lifting γενικότερα, σας προτείνουμε απλούς τρόπους για να έχετε πάντα ένα πιο teanage look. Διαβάστε παρακάτω:

Κάνε φράντζα!

Όταν ήμασταν έφηβες, θυμάστε που δεν μας ένοιαζε πώς θα “κάτσουν” τα μαλλιά μας; Με μια απλή κίνηση με τα δάχτυλά σου φέρε τα μαλλιά σου από την μια πλευρά του προσώπου σου και δημιούργησε μια ατημέλητη φράντζα. Δείχνει πιο φυσικό όλο το look σου και δεν βγαίνεις στυμμένη.

Άσε τα φρύδια σου φυσικά!

Το ξέρω πως σου ακούγεται αρκετά δύσκολο αλλά να ξέρεις ότι είναι ένα από τα κυριότερα πράγματα που θυμίζουν κάτι από εφηβεία. Όταν έρθει η ώρα λοιπόν να βγάλεις τα φρύδια σου προσπάθησε να αφήσεις μερικές τριχούλες και χρωμάτισε τα κενά με ένα μολύβι ή με μια σκιά. Εξάλλου τα έντονα φρύδια είναι ακόμα της μόδας, οπότε μην το φοβηθείς.

Βάλε nude κραγιόν και να είναι glossy!

Όταν ήμασταν μικρές τα χείλη μας είχαν ένα ωραίο παλ ροδαλό χρώμα και είχαν μια λάμψη, λόγω φυσικά και του κολλαγόνου που ήταν σε υψηλά επίπεδα. Προτίμησε ένα κραγιόν σε απαλές παστέλ αποχρώσεις.

Απόκτησε casual outfit!

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ξεχάσεις για λίγο τα τακούνια σου και να προτιμήσεις να εντάξεις στις επιλογές σου sneakers, σανδάλια και σαγιονάρες.

Extra Tips: Να είσαι πάντα ο εαυτός σου και να μην ξεχνάς ποτέ το παιδί που έχεις μέσα σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να δείξεις και στην ψυχή και πάλι έφηβη…