Μια από τις αποτελεσματικότερες και παλαιότερες μεθόδους για την τοπική καύση του λίπους είναι το body wrap.

Σε απλά Ελληνικά το τύλιγμα του σώματος με κάποια μεμβράνη. Διαβάστε παρακάτω:

Τα οφέλη αυτής της μεθόδους είναι:

-Μπορείς να εστιάσεις σε όλα τα σημεία που σε ενοχλούν και να “τυλίξεις” το πρόβλημα. Συνήθως το τοπικό πάχος εμφανίζεται στα ψωμάκια, στους γλουτούς, στην κοιλιά και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και στα γόνατα και τις γάμπες.

-Τυλίγοντας την εκάστοτε περιοχή πετυχαίνεις σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος, με αποτέλεσμα να ιδρώσει το σημείο και να αποσυμφορηθούν οι τοξίνες από το σώμα μας. Ο ιδρώτας μπορεί να απομακρύνει από το σώμα τα υπολείμματα του αλκοόλ, της χοληστερόλης και του αλατιού. Το σώμα απελευθερώνει τοξίνες χρησιμοποιώντας ως μέσο τον ιδρώτα. Ο ιδρώτας καθαρίζει το σώμα από τις τοξίνες που μπορούν να φράξουν τους πόρους και να προκαλέσουν στο δέρμα σπυράκια.

-Η εφύδρωση επίσης ενισχύει τις ενδορφίνες στον οργανισμό, οι οποίες μάλιστα βελτιώνουν και την ψυχική μας διάθεση.

Πριν βάλεις την μεμβράνη τοποθέτησε κάποιο προϊόν αδυνατιστικό ή κατά της κυτταρίτιδας. Απορροφάται σημαντική ποσότητα του προϊόντος από τον οργανισμό λόγω του ότι ανοίγουν οι πόροι του δέρματος, οπότε τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Μπορείς να φτιάξεις μια μάσκα με καφέ, και ελαιόλαδο, καθώς ο καφές τονώνει το δέρμα και βοηθάει στην σύσφιξη με φυσικό τρόπο.

Συστατικά:

  • 1 scoop (περίπου 2 κουταλιές) κόκκους καφέ
  • 1 κουταλιά παρθένο ελαιόλαδο

Μόλις απλώσεις το μείγμα πάνω στο σημείο που θες, πάρε την κλασσική μεμβράνη τροφίμων που έχεις στην κουζίνα σου και τυλίξου! Όση περισσότερη ώρα αντέξεις το wrap τόσο το καλύτερο! Καλή επιτυχία!