Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει γενέθλια σήμερα, και οι συνεργάτες της έσπευσαν να της ευχηθούν. Η παρουσιάστρια τους ευχαρίστησε θερμά, και έσπευσε να εξομολογηθεί:

«Είναι πολύ συγκινητικό, γιατί η κόρη μου ξύπνησε γύρω στις 6:30 που άκουσε το ξυπνητήρι, και μου είπε «Χρόνια πολλά μαμά!» και αγκαλίτσες και φιλάκια, και 7 παρά τέταρτο με πήρε η μαμά μου, που ξέρει ότι είμαι στο δρόμο για τη δουλειά, και ήταν πολύ ωραίο, που έλαβα τις πρώτες ευχές από αυτές! Το έχω και εύκολο εγώ, είμαι ευσυγκίνητη!» είπε η παρουσιάστρια, εμφανώς συγκινημένη, και κάπου εκεί οι συνεργάτες της έφεραν την έκπληξή της.

Μία εκπληκτική τούρτα, διά χειρός Διονύση Αλέρτα έκανε την είσοδό της στο πλατό, χωρίς κερί ωστόσο, και η Σταματίνα ζήτησε ένα για να κάνει τη γενέθλια ευχή! «Λένε ότι η ευχή που κάνουμε σβήνοντας το κεράκι σου, βγαίνει!» Διαβάστε παρακάτω…

Η τάξη αποκαταστάθηκε αμέσως μετά τις διαφημίσεις, οπότε τα κεριά εμφανίστηκαν, και η παρουσιάστρια τα έσβησε ευτυχισμένη! Δείτε την έναρξη της εκπομπής στο βίντεο που ακολουθεί: