ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σίγουρα μια εξόρμηση στην παραλία με παιδί διαφέρει από τις ανέμελες και ξέγνοιαστες ημέρες που ήσουν απλά εσύ με την κολλητή σου! Παρόλα αυτά, η σωστή προετοιμασία για να είσαι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο δεν είναι ανάγκη να συνοδεύεται από άγχος! Και αυτό γιατί με το κατάλληλο beach bag packing μπορείς να έχεις μαζί σου όλα όσα χρειάζονται για να απολαύσεις χαλαρά τις πολύτιμες αυτές καλοκαιρινές στιγμές χωρίς να έχεις στο μυαλό σου ότι ο μικρός σου θησαυρός πήρε το μπουκάλι του αντηλιακού και το έριξε πάνω στην κατάλευκη μπλουζίτσα του!

Δες λοιπόν μερικά από αυτά που πρέπει να έχεις μέσα στην τσάντα σου λίγο πριν ξεκινήσεις για την παραλία…

-Η αντηλιακή φροντίδα είναι το Α και το Ω για ξέγνοιαστες διακοπές! Γι’αυτό λοιπόν εφοδιάσου με τα κατάλληλα αντηλιακά, τόσο για την δική σου προστασία από τις ακτίνες του ήλιου, όσο και για την ευαίσθητη επιδερμίδα του παιδιού σου.

-Μην ξεχνάς να έχεις μαζί σου ένα πακέτο υγρά μαντηλάκια με απορρυπαντική δράση σε περίπτωση που λερωθείς από αντηλιακό. Σε έναν ιδανικό κόσμο, το αντηλιακό σου θα προστάτευε κι από αυτό! Αλήθεια τώρα πες, πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα αν υπήρχε ένα αντηλιακό που θα προστάτευε τα αγαπημένα μας ρούχα παραλίας, αντί να τα καταστρέφει αφήνοντας επίμονους λεκέδες;

-Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα για όλη την οικογένεια!

-Ένας έξυπνος τρόπος για να μην μείνεις ποτέ από μπαταρία για το κινητό και την υποβρύχια κάμερα είναι να υπάρχει στην τσάντα σου πάντα μια έξτρα! Έτσι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσεις τα πρώτα μακροβούτια!

-Ένα μπουκάλι νερό ή και περισσότερο από ένα δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα σου μαζί με καλοκαιρινά φρούτα, όπως τα σταφύλια, που χαρίζουν ενέργεια, ενώ είναι το ιδανικό σνακ κάτω από τον ήλιο!

-Μην ξεχάσεις να προσθέσεις αρκετά παιχνίδια, τα οποία θα απασχολήσουν για αρκετή ώρα τους μικρούς σου ήρωες.

-Μια Baby powder, είναι ότι πρέπει όταν θέλεις να «τινάξεις» το παιδάκι σου από την άμμο που έχει κολλήσει στα ποδαράκια, στην κοιλίτσα και φυσικά στο μαγιό μαζί με απομεινάρια αντηλιακού! Δοκίμασέ το!

-Τέλος, μην ξεχάσεις να βάλεις στην τσάντα σου έξτρα πετσέτες, για κάθε χρήση αλλά και επιπλέον ρουχαλάκια για τυχόν ατυχήματα, που μπορεί να προκύψουν στην παραλία!

“Extra ρουχαλάκια γιατί τα πρώτα λερώθηκαν ήδη από το σπίτι όταν έβαλες αντηλιακό στο μικρό.”

P.S. Και θα ήθελα σε αυτό το σημείο να κάνω ειδική μνεία στο τελευταίο point. Κάθε καλοκαίρι (εκεί κάπου στην αρχή που βγάζεις τα καλοκαιρινά) κλαις τα ρουχαλάκια τα περσινά (του μικρού και φυσικά τα δικά σου). Κίτρινα, ζαρωμένα, ασπρισμένα εάν πρόκειται για σκουρόχρωμα. Μήπως, λέω μήπως φέτος καταφέρουμε να τα περισώσουμε και να τα έχουμε και το επόμενο καλοκαίρι; #SwseTaKalokairina