ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μικρή η Ιωάννα ονειρευόταν να γίνει γιατρός. Τελικά ολοκλήρωσε τις σπουδές τις στην φυσικοθεραπεία και την κινησιολογία και σκέφτηκε να συνδυάσει τις γνώσεις της με την αγάπη που ένιωθε για τα παιδιά.

Τα τελευταία χρόνια γυρνά πιο συχνά στο όνομα Μελένια και κάθε φορά που με τα αστεία της κάνει ένα παιδάκι να χαμόγελα η ψυχή της πλημμυρίζει με όμορφα συναισθήματα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μελένια είναι doctor clown… Ένας γιατρός κλόουν που επισκέπτεσαι εθελοντικά παιδάκια που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας! Είναι εκεί για να τα κάνει να χαμογελάσουν, να παίξουν και να ξεχαστούν! Να “βγουν”από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν έστω και για λίγο και να διασκεδάσουν όπως κάνουν τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας τους. Δεν είναι πάντα εύκολο και υπήρξαν περιπτώσεις που χρειάστηκε πολύς καιρός για να αποφορτιστεί από ιστορίες παιδιών που δεν τα κατάφεραν.

Ο σκοπός που υπηρετεί όμως είναι ιερός και πάντα βρίσκει τον τρόπο να σταθεί στα πόδια της και να προχωρήσει μπροστά. Η ιστορία της με συγκίνησε και σύντομα θα την δείτε στο happy day!