Κάθε νέα αρχή είναι ένα μείγμα πολλών συναισθημάτων … Προσμονή για το καινούριο, αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί, ενθουσιασμός για την δημιουργία αλλά και απορία για το πώς θα ανταποκριθούν οι άλλοι σε αυτό που ετοιμάζεις είναι μερικά μόνο από τα σκιρτήματα και τις σκέψεις των πρώτων ημερών .

Η επιστροφή μου στο διαδίκτυο έρχεται μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια απουσίας και η αλήθεια είναι ότι αυτή η επαφή που χτίζεται καθημερινά μέσα από ένα blog, μου έλειψε. Οι διαδικτυακές σχέσεις έχουν μια αμεσότητα που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο μέσο και αυτό με έκανε να μπω στην δημιουργική διαδικασία με την χαρά ενός μικρού παιδιου.

Στο blog μου θα έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε πιο χαλαρά χωρίς το άγχος του τηλεοπτικού χρόνου που είναι συγκεκριμένος και αποτυπωμένος σε μια σκαλέτα με χρονοδιάγραμμα που πρέπει να τηρηθεί αυστηρά.

Εδώ θα μιλάμε για γυναικεία ζητήματα που μας ενδιαφέρουν και θα τα προσεγγίζουμε μέσα από την καθημερινότητα μας. Απλές συμβουλές, χρηστικά βίντεο μόδας και ομορφιάς , μαμαδίστικες ανησυχίες , ενδιαφέρουσες έρευνες και υγιεινές συνταγές με λίγες θερμίδες είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα βρίσκετε εδώ.

Θέλω να συμμετέχετε , να μου στέλνετε τα σχόλια και τις ιδέες σας και να γίνουμε μια μεγάλη παρέα. Γιατί μόνο αν γίνουμε μια μεγάλη παρέα το blog μου you & me θα εκπληρώσει τον τίτλο του.