Kορίτσια μου, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κατάφερναν οι παλιές νοικοκυρές και τα είχαν όλα στην εντέλεια στο σπιτικό τους! Εμείς σήμερα που έχουμε όλες τις ευκολίες και με δυσκολία τα φέρνουμε βόλτα με τόσες υποχρεώσεις και… αγώνα. Αυτό σκέφτομαι μέσα στη “γεμάτη” μέρα μου όπου τρέχω ασταμάτητα για να τα προλάβω όλα – εκπομπή, παιδιά, σύζυγο, υποχρεώσεις, δραστηριότητες – και απορώ.  Ευτυχώς που υπάρχουν δυνατοί σύμμαχοι που έρχονται να αποδείξουν πως πλέον υπάρχουν απλές, αποτελεσματικές αλλά και οικονομικές λύσεις που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και αυτό ισχύει και για τις νέες αλλά και για τις παλιές νοικοκυρές…Για παράδειγμα, πρόσφατα δοκίμασα τη νέα σειρά απορρυπαντικών ρούχων της Klinex (ναι, του brand που όλοι ξέρουμε κι εμπιστευόμαστε εδώ και 60 χρόνια) και έμεινα έκπληκτη!

Είδα, με μεγάλη μου χαρά, πως το απορρυπαντικό (τόσο σε υγρό όσο και σε σκόνη) καθαρίζει τέλεια χωρίς χλώριο, νικώντας ακόμη και τους πιο δύσκολους λεκέδες στα λευκά αλλά και στα χρωματιστά ρούχα όλης της οικογένειας κι εννοείται πως πέρασε το απόλυτο τεστ όταν το χρησιμοποίησα για να αφαιρέσω τα υπολείμματα από την κρέμα δημητριακών από τα φανελάκια του 10 μηνών  γιου μου αλλά και τις λάσπες από τα κολάν των κοριτσιών! Και το καλύτερο; Τα αρώματα Original και Fresh Clean μού έφτιαξαν τη μέρα κρατώντας παράλληλα όλα τα ρούχα υγιεινά καθαρά.

Εννοείται πως πλέον δεν χρειάζομαι άλλο απορρυπαντικό (και δεν θα μπω ξανά στη διαδικασία να αναζητήσω άλλο…) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το αστραφτερό και τέλειο αποτέλεσμα, αφού έχω ρούχα υγιεινά καθαρά για όλους, για τα μικρά παιδιά και τον άντρα μου. Μην ξεχνάτε πως ο Θέμης έχει κάθε μέρα ανάγκη από άψογα κολαριστά πουκάμισα και μπλούζες για τις επαγγελματικές και κοινωνικές του υποχρεώσεις οπότε χάρη στη νέα σειρά απορρυπαντικών Κlinex έφυγε μια μεγάλη έννοια από πάνω μου.

Εάν θέλετε να είστε κι εσείς σίγουρες με το πλύσιμο των ρούχων όλης της οικογένειας μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό και πέντε από εσάς θα κερδίσουν πλούσια δώρα Klinex.

Μπείτε στην παρακάτω φόρμα, αποδεχτείτε τους όρους συμμετοχής και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό.

https://goo.gl/forms/e79ydkDMDD142xtB3 

Οι νικητές θα κληρωθούν στις 20/03!

Καλή Επιτυχία!!

*Οι νικητές είναι:

  • Ιωάννα Καλαθά
  • Ζωή Λίτου
  • ΑΘΗΝΑ ΛΑΒΔΑ
  • Κατερίνα Αρσενίου
  • Πόπη Αναγνωστοπούλου