Κορίτσια μου, λατρεύω να πειραματίζομαι και να δοκιμάζω νέες γεύσεις, κυρίως στις σαλάτες καθώς υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικές συνταγές.

Η αγαπημένη μου, που από την πρώτη στιγμή που την δοκίμασα την λάτρεψα, είναι με κοτόπουλο και αβοκάντο! Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Tα δικά μου μυστικά για όμορφα καλοσχηματισμένα φρύδια!

Συστατικά
2 Στήθη κοτόπουλο με την πέτσα
2κ.σ. Βούτυρο ΝΟΥΝΟΥ σε θερμοκρασία δωματίου
½ Μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 Ώριμα αβοκάντο
2 Φρέσκα κρεμμυδάκια
5-6 Φύλα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
150ml. ΝΝ telia 3% λιπαρά
1 Συσκευασία σαλάτα ανάμεικτη
3κ.σ. Ελαιόλαδο
5-6 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
Αλάτι & πιπέρι

Δείτε ακόμη: Σταματία Τσιμτσιλή: Τεμπέλικη τυρόπιτα χωρίς γλουτένη!

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο, αλάτι , πιπέρι και το μαϊντανό, πλάθουμε το βούτυρο με τα χέρια μας ώστε να πάει παντού ο μαϊντανός. Ξεκολλάμε απαλά, αλλά όχι εντελώς την πέτσα από τα στήθη και τοποθετούμε ενδιάμεσα το αρωματικό βούτυρο. Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι του φούρνου με λαδόκολλα από κάτω και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 15’-20’. Μόλις ετοιμαστούν τα αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Ρίχνουμε στο πολυκοπτικό με τα μαχαίρια, το αβοκάντο, μαζί με την ΝΝ telia! 3% , μέχρι να γίνουν μια αραιή σάλτσα, την αδειάζουμε σε ένα μπολ, ρίχνουμε μέσα τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια, αλάτι, πιπέρι και το βασιλικό , ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και αφήνουμε στην άκρη.
Αδειάζουμε τη σαλάτα σε μια σαλατιέρα, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τη σάλτσα αβοκάντο, κόβουμε το κοτόπουλο σε κάθετες φέτες και το τοποθετούμε και αυτό από πάνω, ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε απαλά με μία κουτάλα και σερβίρουμε.