Φίλες μου εάν ζείτε κι εσείς στους δικούς μου τρελούς ρυθμούς, που όλη μέρα τρέχω να τα προλάβω όλα σπίτι, δουλειά, παιδιά, τότε καταλαβαίνετε πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος που περνάω στην κουζίνα.

Η αλήθεια είναι πως απολαμβάνω ιδιαίτερα να φτιάχνω τις δικές μου συνταγές και να φροντίζω τα αγαπημένα μου πρόσωπα και όταν δεν το κάνω κάτι μου λείπει.

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η τρυφερή φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της που έλιωσε τα social media!

Για αυτό το λόγο επιλέγω γρήγορες συνταγές! Σήμερα, σας έχω νόστιμο σοκολατένιο μπισκοτογλυκό που θα λατρέψετε και εσείς και τα παιδιά σας.

Υλικά

1 διπλό πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
4 φακελάκια με σκόνη για κρέμα άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτα
1 φακελάκι με σκόνη για κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής
γάλα (όσο προβλέπεται στις οδηγίες που αναγράφονται στις συσκευασίες των κρεμών)

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Stylish in the rain! Το look που λατρέψαμε!

Διαδικασία
Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια. Κρατάμε λίγα στην άκρη για γαρνίρισμα. Φτιάχνουμε χωριστά τα δύο είδη κρέμας χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ποσότητα γάλακτος. Ανακατεύουμε τα σπασμένα μπισκότα μέσα στη σοκολατένια κρέμα. Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε ένα πυρέξ. Βάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής σε ένα κορνέ και κάνουμε με αυτή σχέδια πάνω στο σοκολατένιο μείγμα. Εναλλακτικά, την απλώνουμε σε στρώση. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα που έχουμε κρατήσει στην άκρη. Και τα πασπαλίζουμε στην επιφάνεια του γλυκού. Το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για τουλάχιστον 3 ώρες προτού σερβίρουμε.