Η περιποίηση προσώπου είναι το Α και το Ω! Πρέπει να προσέχουμε την επιδερμίδα μας για να δείχνουμε λαμπερές όλες τις ώρες της ημέρας!

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας όπως κάνω και εγώ και θα νιώσετε όμορφες ξανά, ακολουθώντας λίγα μόνο βήματα.

Δείτε ακόμη: Φόρεσε τις over knee μπότες σου όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και κλέψε τις εντυπώσεις!

Καθαρισμός: Βράστε σε μία κατσαρόλα αρκετό νερό και σκύψτε από πάνω της κρατώντας μία μικρή πετσέτα. Βεβαιωθείτε πως κρατάτε την πετσέτα με τέτοιο τρόπο που παγιδεύεται ο ατμός στο πρόσωπό σας. Αν δεν αντέχετε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε, εναλλακτικά, να βουτήξετε την πετσέτα στο καυτό νερό και να την περάσετε από το πρόσωπό σας αρκετές φορές, τρίβοντάς το πολύ μαλακά. Όταν το νερό κρυώσει, στραγγίξτε καλά την πετσέτα και απλώστε τη στο πρόσωπό σας για 1-2 λεπτά.

Δείτε ακόμη: Η δική μου συνταγή για εύκολους και τραγανούς κουραμπιέδες!

Απολέπιση: Διώξτε τα νεκρά κύτταρα δημιουργώντας ένα μείγμα με νιφάδες βρώμης και αμυγδαλέλαιο. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, δεν έχετε τίποτα από τα δύο, κάντε το ίδιο με αλάτι (ή ζάχαρη) και ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά τα υλικά και κάντε απαλό μασάζ για 2-3 λεπτά. Η βρώμη και το αλάτι θα κάνουν την απολέπιση, ενώ το λάδι θα βοηθήσει την επιδερμίδα να μην αφυδατωθεί. Ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Δείτε ακόμη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το απόλυτο stamp t-shirt! Ταιριάζει εύκολα με όλα!

Μάσκα: Πριν περάσετε στο στάδιο της ενυδάτωσης, φτιάξτε μία μάσκα. Χρησιμοποιήστε μερικές κουταλιές της σούπας γιαούρτι, λίγο μέλι και χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε και εφαρμόστε το μείγμα για περίπου 20 λεπτά στο πρόσωπό σας.

Ενυδάτωση: Χρησιμοποιήστε σχετικά μικρή ποσότητα από λάδι καρύδας και απλώστε τη στο πρόσωπο και στο λαιμό –μην ξεχάσετε το πίσω μέρος του. Αν δεν σκοπεύετε να φύγετε από το σπίτι σας άμεσα, ταμπονάρετε ελαφρά με ένα απαλό χαρτομάντιλο και αφήστε το λάδι στο δέρμα για να πετύχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενυδάτωση.