Tι πιο όμορφο από το να επιστρέψεις σπίτι σου από το γραφείο σε μια δύσκολη μέρα και να μπορείς να απολαύσεις ένα υπέροχο spa, με τα δικά σου μέσα, στο δικό σου χώρο, εύκολα, οικονομικά και πάνω από όλα, προσαρμοσμένο στα δικά σου μέτρα;

Φυσικά ο χρόνος τις καθημερινές είναι περιορισμένος οπότε τα Σαββατοκύριακα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να χαλαρώσεις!

Δείτε ακόμη: H δίαιτα των 2 εβδομάδων που με σώζει πάντα!

Η πρώτη κίνηση την οποία πρέπει να κάνεις είναι να γεμίσεις τη μπανιέρα σου με χλιαρό νερό και να ρίξεις μέσα αρωματικούς κύβους (cube de bain effervescent), άλατα, αφρόλουτρο και αν θέλεις όταν μπεις μέσα, μπορείς να απολαύσεις το αφέψημα ή το κρασί που σε χαλαρώνει. Με ένα μαλακό σφουγγάρι περιποιήσου τον εαυτό σου, κάνε απολέπιση σώματος με ειδικό προϊόν scrub και λούσε τα μαλλιά σου με το αγαπημένο σου σαμπουάν, ενώ μετά το conditioner, χρησιμοποίησε μια μάσκα πιάνοντας τα μαλλιά σου ψηλά όσο απολαμβάνεις το μπάνιο σου ώστε να τα ενυδατώσει. Συμβουλή: Άναψε αρωματικά κεριά για να έχεις όμορφο χαμηλό και ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Δείτε ακόμη: Η casual chic εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day! Όλες οι λεπτομέρειες για το λουκ της…

Όταν βγεις από το μπάνιο σου ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου με μια κρέμα σώματος η οποία να είναι δροσερή και βάλε την κρέμα προσώπου και ματιών σου. Αγάπησε το σώμα σου και δώσε προσοχή ακόμη και στα σημεία που συνήθως παραμελείς όπως τα πέλματα και τους αγκώνες. Βγάλε και δώσε σχήμα στα φρύδια σου, κάνε αποτρίχωση και φόρεσε το άρωμά σου. Φρόντισε να έχεις αρκετό χρόνο στη διάθεσή σου και να μη βιάζεσαι απολαμβάνοντας τις διαδικασίες. Φτιάξε τα νύχια σου. Φόρμαρε τα μαλλιά σου. Και τέλος επίλεξε μια μάσκα για το πρόσωπό σου την οποία θα χαλαρώσεις ξαπλωμένη στο κρεβάτι και θα την αφήσεις να δράσει. Όταν τελειώσεις με όλα αυτά, επίλεξε το αγαπημένο σου σετ εσωρούχων, φόρεσέ το και ξάπλωσε στο κρεβάτι σου, μόνη ή με παρέα. Ή θα κοιμηθείς υπέροχα ή θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου.