Κορίτσια μου, όπως ξέρετε, το Attica στο Golden Hall είναι ένα μέρος που μου αρέσει πάρα πολύ.

Γι’αυτό το λόγο και το επισκέπτομαι συχνά- παρά τον περιορισμένο χρόνο μου- για να ανακαλύψω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί για την περιποίηση της επιδερμίδας μου, η οποία ειδικά μετά την τρίτη μου εγκυμοσύνη έχει ανάγκη από στοχευμένη φροντίδα. Διαβάστε παρακάτω…

Στην τελευταία μου επίσκεψη δεν παρέλειψα να κάνω μια στάση στο αγαπημένο corner της γαλλικής οικογενειακής εταιρίας καλλυντικών, Sisley Paris, η οποία διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων προσώπου και σώματος από ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης. Εκεί με τη βοήθεια της εξειδικευμένης αισθητικού βρήκα τα προϊόντα-κλειδί, που θα με συνοδέψουν αυτό το καλοκαίρι, για να νιώθω φρέσκια και δροσερή από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Ποιά είναι αυτά; Ξεκινώ από το νέο Hydra Global Serum, ένα υπέροχο προϊόν με υφή κρέμας-τζελ, που απλώνεται σε καθαρή επιδερμίδα και απορροφάται γρήγορα προσφέροντας μια άμεση αίσθηση δροσιάς και βαθιάς ενυδάτωσης. Τη δράση αυτού του σούπερ σέρουμ συμπληρώνει η κρέμα της σειράς Hydra Global Cream, που εφαρμόζεται μετά και έρχεται για να σφραγίσει τον ορό και να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά του.

Για την αντηλιακή σου προστασία στην πόλη αλλά και από την περιβαλλοντική ρύπανση η αντιγηραντική και ενυδατική φροντίδα της All Day All Year Essential Anti-Aging Day Care, είναι η ιδανική πρόταση, που εφαρμόζεται μετά και έρχεται να ολοκληρώσει και να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα του! Όσο για την αντηλιακή σου ασπίδα στην παραλία, εδώ θα βρεις την Sisley Sunleÿa, που θωρακίζει την επιδερμίδα σου από την ηλιακή ακτινοβολία.

Εάν νομίζεις όμως ότι οι προτάσεις της Sisley Paris σταματούν εδώ γράψε λάθος γιατί στην ολοκληρωμένη γκάμα της ανακάλυψα, μεταξύ άλλων και την Sisleÿa L’ Intégral Anti – Âge POUR LE YEUX, μια αντιγηραντική κρέμα που προστατεύει την επιδερμίδα σου από τα σημάδια του χρόνου χαρίζοντας μια τονωμένη και σφριγηλή όψη. Μάλιστα, το highlight της σειράς είναι το ειδικό roller-που θα βρεις μέσα στη συσκευασία- με το οποίο κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου προκειμένου να διεισδύσουν καλύτερα τα συστατικά στο δέρμα σου για ακόμη πιο αποτελεσματική δράση.

Και όλα αυτά με ελάχιστη ποσότητα που διαρκεί για μήνες! Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν η βόλτα μου στο αγαπημένο μου corner με έβγαλε κερδισμένη αφού βρήκα όλα όσα έψαχνα για να δώσω στο δέρμα σου την ξεκούραση που τόσο έχει ανάγκη!