Το μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα αφορά κατά πολύ το χρώμα των μαλλιών της, αλλά και με των ματιών της!

Αν είστε λοιπόν μελαχρινή ή καστανή θα πρέπει να διαλέξετε πιο έντονα και φωτεινά χρώματα σκιών και κραγιόν! Τα καστανά μαλλιά μπορούν να κάνουν τα χαρακτηριστικά σας να ξεχωρίσουν, ειδικά αν έχετε πολύ άσπρο δέρμα! Διαβάστε παρακάτω…

Γι’ αυτό κάντε τα χείλη σας να ξεχωρίσουν επίσης, επιλέγοντας ανοιχτόχρωμα ροζ, έντονα κόκκινα και ανοιχτά δαμασκηνί χρώματα κραγιόν που ταιριάζουν άψογα!

2. Σοκολατί μαλλιά: Χάλκινο και μελί

Αν τα μαλλιά σας είναι σοκολατί, τότε σίγουρα πρέπει να τονίσετε τα μάτια σας φορώντας σκιές σε τόνους του χαλκού και του μελιού, αλλά και του χρυσού. Επίσης, μπορείτε να βάλετε χάλκινο κραγιόν και μελί τόνους σκιάς στα μάτια. Παίξτε λίγο με αυτούς τους συνδυασμούς και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!

To πιο ρομαντικό χτένισμα για το καλοκαίρι! Το look για να είσαι άψογη από το πρωί μέχρι το βράδυ!

3. Καραμελέ χρώμα μαλλιών: Έντονο μακιγιάζ

Τολμήστε και προτιμήστε έντονο μακιγιάζ. Πιο συγκεκριμένα κάντε έντονα και λαμπερά μάτια σε συνδυασμό με ζωντανά χρώματα στα χείλη. Επίσης, βάλτε σκούρο καφέ eyeliner και αναδείξτε την ομορφιά σας!

4. Λάβετε υπόψιν σας τον τόνο του δέρματος σας

Φροντίστε το μακιγιάζ σας να προσφέρει ισορροπία και όχι να τονίζει το ήδη σκούρο δέρμα σας ή να κάνει πιο ανοιχτό το ήδη ανοιχτόχρωμο δέρμα σας.

5. Λάβετε υπόψιν σας το χρώμα των ματιών σας

Πιο συγκεκριμένα τα δαμασκηνί χρώματα ταιριάζουν σε μελαχρινές με πράσινα μάτια, ενώ στις μελαχρινές με γαλάζια μάτια ταιριάζουν πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Όλα εξαρτώνται από την εικόνα που θέλετε να βγάλετε.